Wil je graag komen shoppen in de winkel voor helmen, laarzen of kleding?! Dat kan! Maak dan een shopping afspraak dan mag je vrij komen shoppen. Voor paardenbenodigdheden en reparaties hoef je geen afspraak te maken. Maak hier jouw shopping afspraak!

Kentucky artificieel

Kentucky artificieel

Wie heeft er nog niet van het bekende merk Kentucky gehoord? Het merk staat bekend om het ontwikkelen van producten zonder dierlijke ingrediënten, zoals hun kunstleer van enorm hoge kwaliteit en het artificiële schapen- en konijnenvacht. Kentucky kiest de materialen met grote zorg, zodat de producten altijd de hoogste kwaliteit hebben en duurzamer zijn.

Artificieel leder

Het artificiële leder is waterbestendig en kan hierdoor nooit beschadigd worden door water en vuil. Hierdoor is de kans minder dat het leer scheurt, uitdroogt of verkleurd. In vergelijking met echt leder, is dit leder lichter in gewicht en daardoor ook comfortabeler om mee te werken. Ook hoef je de lederen producten niet in te vetten. Hierdoor is het gemakkelijk schoon te maken met de Kentucky tack cleaner spray. Voor de harde beenbeschermers van Kentucky is er een speciale bootcleaner spray ontwikkeld. Met deze spray lijken je beschermers weer zo goed als nieuw!

Artificieel schapenvacht

De artificiële schapenvacht heeft dezelfde uitstraling als echt wol. De artificiële wol heeft een onderlaag van suède waardoor het steviger is opgebouwd en het luchtdoorlatend en ademend is. Doordat het geen echt wol is, kan het vele wasbeurten doorstaan. Dit wol wordt voornamelijk gebruikt voor halsters, peesbeschermers, zadelonderleggers en dekens. Het wol voelt extreem licht aan. Hierdoor wordt de druk op het hoofd geminimaliseerd bij het dragen van de halsters. Hierdoor voelen ze zeer comfortabel aan voor het paard en zijn ze optimaal te gebruiken voor bijvoorbeeld lange reizen.

Artificieel konijnenvacht

De artificiële konijnenvacht wordt voornamelijk gebruikt voor de binnenvoering van de dekens. Door de superzachte voering voorkom je schuurplekken. Wat nog een voordeel is, is dat er geen haartjes aan de voering blijven zitten. Door de artificiële konijnenvacht vormt de deken kleine luchtzakjes die de lichaamstemperatuur van het paard vasthouden, waardoor het deken extra warm is. De dekens zijn erg sterk, waardoor ze minder snel kapot gaan.

Ook heeft Kentucky verschillende producten voor honden, zodat je hond perfect kan matchen met je paard.

Wil je nou meer weten of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Ook kun je een kijkje nemen op de Kentucky Horsewear website: https://www.kentucky-horsewear.com/