Het brede assortiment veelzijdigheidszadels van het Drunens Ruiterhuis

Het brede assortiment veelzijdigheidszadels van het Drunens Ruiterhuis

Het brede assortiment veelzijdigheidszadels van het Drunens Ruiterhuis

 

 

Zadelpasser Goffe-Nil is langs geweest bij Susannah de Witte. Helaas kon zij maar niet slagen in haar zoektocht naar een nieuw zadel. Ze zocht een veelzijdigheidszadel en het assortiment bij de meeste zadelpasservices was niet erg breed. Toen zadelpasser Goffe-Nil bij haar langs is geweest, heeft ze toch kunnen slagen! Lees hieronder haar ervaring.

"Begin dit jaar ging ik opzoek naar een nieuw zadel voor mijn merrie. Ons oude zadel paste haar niet meer optimaal en ik zat er niet altijd even goed op. Aangezien ik een (fanatieke) recreatie ruiter ben, wilde ik graag weer een veelzijdigheidszadel. Helaas bleek dat de meeste zadelpassers een erg beperkt assortiment hebben. Gelukkig kwam ik bij het Drunens Ruiterhuis uit en bleek dat hier wel een ruime keuze was! Ik maakte een afspraak en kon snel terecht bij zadelpasser Goffe-Nil. 

Tijdens de afspraak werd er eerst goed gekeken welke zadels allemaal op mijn paard zouden kunnen passen en binnen mijn budget lagen. Ik bleek ruim keus te hebben tussen een vijftal zadels. Daarna mocht ik op alle zadels proef rijden. Hier kreeg ik genoeg tijd voor en ik voelde mij niet opgejaagd, zoals ik bij andere passers wel eens heb ervaren. Na een paar keer wisselen en sommige zadels zelfs twee keer geprobeerd te hebben, heb ik ook nog met het zadel van mijn keuze een sprongetje gemaakt.

Na het consult van ruim 2 uur, waar we alle aandacht en tijd kregen, ben ik naar huis gegaan met een Euroriding Diamant veelzijdigheidszadel. In het begin moest ik even wennen aan mijn nieuwe zadel, dit zadel heeft namelijk een diepe zit, terwijl mijn vorige zadel erg vlak was. Inmiddels ben ik hier helemaal aan gewend en het is elke keer weer fijn om op dit zadel te stappen! Ook mijn paard beweegt erg fijn met het zadel en ontspant zich snel.

Inmiddels hebben we er al weer buitenritten, springlessen en zelfs een onderlinge dressuurwedstrijd mee gereden!

Ik ben erg tevreden over de service van het Drunens Ruiterhuis en met zadelpasser Goffe-Nil!"

Ben jij ook opzoek naar een nieuw zadel? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of voor eventuele vragen over onze zadelpasservice.