Dressuurstang Sprenger CM losse ringen 16mm

€ 105,- € 94,50
Op voorraad
SKU
A14C0797-E98C-4447-B8B4-39AFF57FC933
  • Gratis verzending vanaf €100 (anders €4.95).
  • Gratis afhalen in de winkel 
  • Beste Ruitersportwinkel 2017/2018
  • 30 dagen bedenktijd
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Klanten geven ons een 8.8 / 10 via Kiyoh Reviews

Productomschrijving

Een nieuw bit is natuurlijk altijd wennen. Daarom mag je bij het Drunens Ruiterhuis altijd je bit 2 keer proberen. Op deze manier ervaar je hoe jouw paard reageert op een (nieuw) bit. Wij adviseren altijd om met het bit 2 keer te rijden. De eerste keer reageert je paard natuurlijk altijd anders op een verandering. Na 2 keer heb je pas echt ervaren hoe jouw paard reageert.

Er is één voorwaarde om een bit te proberen. Het bit moet schoon en zonder grote gebruikerssporen weer worden ingeleverd als je besluit het toch niet aan te schaffen. Het bit mag je 2 keer proberen.

 

Wil je het bit gratis proberen? Dat kan zeker. Als je online kiest voor de opties “Achterafbetalen”. In de proef periode kun je dan het bit proberen zonder er van te voren voor te betalen. Wil je het bit houden? Na de proefperiode krijg je een email waarin je het aankoopbedrag kunt voldoen. Besluit je toch dat het bit niet geschikt is? Geen probleem, je kunt het bit terugsturen met de bijgeleverde retour bon. We zullen dan de bestelling annuleren.

Meer productinformatie

Stang Sprenger CM is een ongebroken bit. Dit bit werkt duidelijker in op het paard.

Doordat de bitringen niet vastzitten beweegt het bit vrijer in de paardenmond. Hierdoor kan het bit meer speling opvangen. Ben je een ruiter met een niet al te stille hand, dan is het aan te raden met een watertrens te rijden. Doordat de ringen bewegen, bewegen ze mee met de ruiterhand.


Het bit is gemaakt van het materiaal Sensogan. Sensogan is gemaakt van een innovatieve materiaalmix met het sporenelement mangaan en een gereduceerd koper- en zinkgehalte. Deze materialen zorgen ervoor dat het kauwproces van het paard wordt gestimuleerd en de oxidatie beter wordt gedoseerd. Daarnaast zorgt Sensogan voor een zeer goede acceptatie van het bit en een subtielere verbinding tussen ruiter en paard. De Sensogan bitten verkleuren minder snel en zijn eenvoudig te reinigen.

-SKU: A14C0797-E98C-4447-B8B4-39AFF57FC933

Onderhoudstip

Wil jij je bit optimaal glanzend houden? Gebruik dan de Diamond Paste voor het onderhoud van je bit. Daarnaast kan het voor sommige paarden fijn zijn om bitringen of een bit-bandage te gebruiken. Bekijk ook ons aanbod kinkettingen en kinkettingbeschermers.

Productvideo

Meer informatie
Product merkSprenger
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dressuurstang Sprenger CM losse ringen 16mm
Uw waardering