Zondag 25 april en Koningsdag dinsdag 27 april zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00! Wil je graag komen shoppen in de winkel voor helmen, laarzen of kleding?! Dat kan! Maak dan een shopping afspraak dan mag je vrij komen shoppen. Voor paardenbenodigdheden en reparaties hoef je geen afspraak te maken. Maak hier jouw shopping afspraak!

 

Frans de Weerdt - Special Painting Centre 

Frans de Weerdt heeft al 42 jaar ervaring met het overspuiten van motoren. Nu heeft hij sinds 7 jaar zijn kunstwerken toegepast op rijhelmen! De re-paints op rijhelmen van Kep Italia en Samshield worden steeds populairder! Laat nu ook jouw rijhelm re-painten door Frans de Weerdt in samenwerking met Drunens Ruiterhuis!

Koop nu je nieuwe rijhelm van Kep Italia of Samshield via Frans de Weerdt bij Drunens Ruiterhuis en ontvang 10% korting op de aankoop van je rijhelm!
Laat je rijhelm re-designen door Frans de Weerdt in alle mogelijke kleuren en motieven die je maar kan bedenken
en blink nog meer uit in de wedstrijdring met je eigen custom made rijhelm! Wist je dat je zelfs je logo op de achterzijde kan laten spuiten?

Hoe werkt het?

1. Bestel de rijhelm via de webshop van Drunens Ruiterhuis en gebruik de kortingscode Fransdeweerdt10 bij het afrekenen voor de 10% korting op de Kep Italia Chromo en Samshield Shadowmatt VG1 rijhelmen.

2. Drunens Ruiterhuis stuurt de rijhelm rechtstreeks naar Frans de Weerdt voor de re-paint.

3. Wanneer je jouw helm besteld heb neem je zelf contact op met Frans de Weerdt en bespreek je jouw re-paint.

Let op! wanneer jouw rijhelm de Re-paint gehad heeft valt deze niet meer onder de garantie bij Drunens Ruiterhuis.