Zondag 23 januari zijn wij extra geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur tijdens onze extra koopzondag!

Horka

 
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Horka wil het voor iedereen mogelijk maken om het natuurlijke gevoel van vrijheid en interactie met het paard in de natuur te ervaren. Het familiebedrijf is in 1956 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk met betaalbare producten, waarbij elegantie, veiligheid en een goede pasvorm voorop staan. Horka past haar assortiment elk seizoen aan op de stijlvolle en functionele trends, daarom hebben wij elk jaar een nieuwe collectie van Horka bij ons in de winkel.

Horka heeft een grote collectie rijlaarzen die bestaat uit verschillende series, maten en materialen. Dit geldt ook voor de Horka jodhpurs en Horka outdoorlaarzen.

De caps van Horka zijn er in verschillende series, zoals de Champion, Falcon en Horka Arrow caps. Naast caps biedt Horka ook veiligheid met bodyprotectoren en artikelen met reflectoren.

De kledingcollectie van Horka is er voor dames, heren en kinderen. Horka heeft niet alleen benodigdheden voor de ruiter, er is ook van alles van Horka te verkrijgen voor het paard. Zoals beenbescherming en halstersets bijpassend bij jouw kleding. Ook heeft Horka veel producten voor de verzorging van je paard rondom stal.

Voor betaalbare en innovatieve artikelen voor paard, ruiter of op stal ben je bij Horka dus op het juiste adres.