Koopzondag 1 november – 12.00u tot 17.00u - Meld je hier aan!

Vestrum

 
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Polo Vestrum Cuneo
    Polo Vestrum Cuneo
    € 124,95 € 112,46
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paardrijkleding van Vestrum is gemaakt van de allerhoogste kwaliteit, met een luxueuze uitstraling.Vestrum staat voor verfijning, maximale beweegbaarheid en hoog comfort. Een levenspassie en dertig jaar creativiteit en ervaring komen samen bij Vestrum ‘’Made in Italy’’. Met een carrière van dertig jaar als stylist is Vestrum het resultaat van een expressie. Het merk is leverancier en distributeur van technische innovatieve kleding en accessoires; paardrijbroeken, paardrijjassen en vesten. Vestrum biedt gegarandeerd hoge kwaliteit technische kleding, dankzij de prestigieuze materialen van de belangrijkste grondstoffen en grootste Italiaanse fabrikanten. De exclusieve producten van Vestrum voldoen aan de verwachtingen die een klant mag hebben voor een product van topkwaliteit op het gebied van vakmanschap en grondstoffenmanagement.

De verfijning en het stijlvolle onderzoek naar het leer en de kleuren geven een goede weergave voor het gevoel van stijl en de passie voor de paardrijkleding, de paardensport en modewereld. Deze passie is voor Vestrum een levensstijl. De ruime ervaring aan organisatie, productie en verkoop heeft gezorgd voor goede probleemoplossende vaardigheden, wat geresulteerd heeft in en uitstekende merkreputatie.

Fabio Calamai is de ontwerper, eigenaar en CEO van Vestrum. Calamai onderzoekt persoonlijk de materialen en kiest ze vervolgens zelf uit. Daarnaast wordt ieder detail zorgvuldig bestudeerd door Calamai, zodat de paardrijkleding van Vestrum optimaal comfort biedt, evenals optimale elengantie. Kleding met een luxe, elegante uitstraling van de allerhoogste kwaliteit is hiervan het resultaat.