Zondag 25 april en Koningsdag dinsdag 27 april zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00! Wil je graag komen shoppen in de winkel voor helmen, laarzen of kleding?! Dat kan! Maak dan een shopping afspraak dan mag je vrij komen shoppen. Voor paardenbenodigdheden en reparaties hoef je geen afspraak te maken. Maak hier jouw shopping afspraak!

Flags&Cup

 
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Vest Flags&Cup Magog
    Vest Flags&Cup Magog
    Normale prijs € 59,95 Vanaf € 29,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Flags & Cup is een prachtig nieuw merk voor paardrijkleding; paardrijvesten en paardrijjassen. De producten van Flags & Cup zijn ontworpen door ruiters, voor ruiters wereldwijd, dus ook precies voor ruiters zoals jij! In de paardrijkleding van Flags & Cup komen de passie en producteisen van zowel de ontwerpers als de gebruikers samen. Bij dit merk hoef je geen keuze te maken tussen comfort en stijl, want Flags & Cup biedt je beide! Op deze manier kan je het beste uit jezelf halen, het beste uit de sport halen en zie je er nog eens prachtig uit. Weerstand en elegantie zijn belangrijke kernwaarden voor Flags & Cup. Stijlvolle kleding produceren en up-to-date blijven met de laatste technologieën zijn voor het merk net zo vanzelfsprekend als dat paardrijden of paarden verzorgen voor jou is.

Flags & Cup is van origine een Frans merk. Alle producten zijn 100% zelf ontworpen en gemaakt volgens het Franse vakmanschap. Ontdek de paardrijjassen en paardrijvesten van Flags & Cup online en in de winkel bij Drunens Ruiterhuis.