Zondag 25 april en Koningsdag dinsdag 27 april zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00! Wil je graag komen shoppen in de winkel voor helmen, laarzen of kleding?! Dat kan! Maak dan een shopping afspraak dan mag je vrij komen shoppen. Voor paardenbenodigdheden en reparaties hoef je geen afspraak te maken. Maak hier jouw shopping afspraak!

Animo

 
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Paardrijbroek Animo Nuri Waterafstotend
  Paardrijbroek Animo Nuri Waterafstotend
  Normale prijs € 216,95 Vanaf € 195,26
 2. Paardrijbroek Animo Nuan
  Paardrijbroek Animo Nuan
  Normale prijs € 264,95 Vanaf € 238,45
 3. Paardrijbroek Animo Nuri
  Paardrijbroek Animo Nuri
  Normale prijs € 234,95 Vanaf € 211,46
 4. Paardrijbroek Animo Nubis
  Paardrijbroek Animo Nubis
  Normale prijs € 244,95 Vanaf € 220,46
 5. Paardrijbroek Animo Narea
  Paardrijbroek Animo Narea
  Normale prijs € 204,95 Vanaf € 184,46
 6. Paardrijbroek Animo Nilva
  Paardrijbroek Animo Nilva
  Normale prijs € 264,95 Vanaf € 238,45
 7. Paardrijbroek Animo Natte
  Paardrijbroek Animo Natte
  Normale prijs € 234,95 Vanaf € 211,46
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Animo is elegant. Animo is creatief. Animo is vooruitstrevend en innovatief. Animo is overal!

Het Italiaanse merk Animo speelt optimaal in op hedendaagse behoeften van ruiters. Kernwaarden zoals maximale beweegbaarheid en comfort worden hoog geacht. Enkel dan is het mogelijk om te voldoen aan de hoge technische prestaties waaraan voldaan dient te worden. Bij de paardrijkleding van Animo is een combinatie gemaakt van mode, comfort en innovatie.

Voor de paardrijkleding van Animo wordt gebruik gemaakt van buitengewoon elastische stoffen, om de ruiter vrij te laten in de beweging. Daarnaast draagt de combinatie van de materialen bij aan een constante regeling van de lichaamstemperatuur. Dit beschermt je dus zowel tegen warmte als tegen kou.

Dankzij de toevoeging van zilverdraad in de gebruikte stoffen, zijn het grote aantal ionen in staat om de bacteriëngroei te remmen. Deze bacteriën zijn de hoofdoorzaak van vieze lichaamsgeurtjes. Transpiratie en lichaamsvocht wordt door de kleding naar buiten getransporteerd. Dat geeft de ruiter een aangenaam en fris gevoel. Daarnaast hoeft het overgrote deel van de collectie paardrijkleding van Animo niet gestreken te worden.

De paardrijkleding van Animo is niet enkel te herkennen aan de vooruitstrevende en geavanceerde technologieën, maar ook aan de levendige en kleurrijke collecties; de typische Italiaanse expressie en charme. Hierdoor geniet je net zo veel van de producten van Animo als dat je van het paardrijden doet.