Zondag 23 januari zijn wij extra geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur tijdens onze extra koopzondag!

Animo

 
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Paardrijbroek Animo Nuan
  Paardrijbroek Animo Nuan
  Vanaf € 264,95
 2. Paardrijbroek Animo Nubis
  Paardrijbroek Animo Nubis
  Vanaf € 244,95
 3. Paardrijbroek Animo Narea
  Paardrijbroek Animo Narea
  Vanaf € 204,95
 4. Paardrijbroek Animo Nilva
  Paardrijbroek Animo Nilva
  Vanaf € 264,95
 5. Paardrijbroek Animo Nimpa Knee Grip
  Paardrijbroek Animo Nimpa Knee Grip
  Vanaf € 289,95
 6. Paardijbroek Animo Nesia Full Grip
  Paardijbroek Animo Nesia Full Grip
  Vanaf € 269,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Animo is elegant. Animo is creatief. Animo is vooruitstrevend en innovatief. Animo is overal!

Het Italiaanse merk Animo speelt optimaal in op hedendaagse behoeften van ruiters. Kernwaarden zoals maximale beweegbaarheid en comfort worden hoog geacht. Enkel dan is het mogelijk om te voldoen aan de hoge technische prestaties waaraan voldaan dient te worden. Bij de paardrijkleding van Animo is een combinatie gemaakt van mode, comfort en innovatie.

Voor de paardrijkleding van Animo wordt gebruik gemaakt van buitengewoon elastische stoffen, om de ruiter vrij te laten in de beweging. Daarnaast draagt de combinatie van de materialen bij aan een constante regeling van de lichaamstemperatuur. Dit beschermt je dus zowel tegen warmte als tegen kou.

Dankzij de toevoeging van zilverdraad in de gebruikte stoffen, zijn het grote aantal ionen in staat om de bacteriëngroei te remmen. Deze bacteriën zijn de hoofdoorzaak van vieze lichaamsgeurtjes. Transpiratie en lichaamsvocht wordt door de kleding naar buiten getransporteerd. Dat geeft de ruiter een aangenaam en fris gevoel. Daarnaast hoeft het overgrote deel van de collectie paardrijkleding van Animo niet gestreken te worden.

De paardrijkleding van Animo is niet enkel te herkennen aan de vooruitstrevende en geavanceerde technologieën, maar ook aan de levendige en kleurrijke collecties; de typische Italiaanse expressie en charme. Hierdoor geniet je net zo veel van de producten van Animo als dat je van het paardrijden doet.