Animo

 
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Paardrijbroek Animo Mael Full Grip
  Paardrijbroek Animo Mael Full Grip
  Vanaf € 279,95
 2. Paardrijbroek Animo Milco Full Grip
  Paardrijbroek Animo Milco Full Grip
  Vanaf € 256,95
 3. Paardrijbroek Animo Meky
  Paardrijbroek Animo Meky
  Waardering:
  87%
  Vanaf € 234,95
 4. Paardrijbroek Animo Molo
  Paardrijbroek Animo Molo
  Vanaf € 199,95
 5. Paardrijbroek Animo Mitac
  Paardrijbroek Animo Mitac
  Vanaf € 216,95
 6. Paardrijbroek Animo Mifo Full Grip Men
  Paardrijbroek Animo Mifo Full Grip Men
  Vanaf € 264,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Animo is elegant. Animo is creatief. Animo is vooruitstrevend en innovatief. Animo is overal!

Het Italiaanse merk Animo speelt optimaal in op hedendaagse behoeften van ruiters. Kernwaarden zoals maximale beweegbaarheid en comfort worden hoog geacht. Enkel dan is het mogelijk om te voldoen aan de hoge technische prestaties waaraan voldaan dient te worden. Bij de paardrijkleding van Animo is een combinatie gemaakt van mode, comfort en innovatie.

Voor de paardrijkleding van Animo wordt gebruik gemaakt van buitengewoon elastische stoffen, om de ruiter vrij te laten in de beweging. Daarnaast draagt de combinatie van de materialen bij aan een constante regeling van de lichaamstemperatuur. Dit beschermt je dus zowel tegen warmte als tegen kou.

Dankzij de toevoeging van zilverdraad in de gebruikte stoffen, zijn het grote aantal ionen in staat om de bacteriëngroei te remmen. Deze bacteriën zijn de hoofdoorzaak van vieze lichaamsgeurtjes. Transpiratie en lichaamsvocht wordt door de kleding naar buiten getransporteerd. Dat geeft de ruiter een aangenaam en fris gevoel. Daarnaast hoeft het overgrote deel van de collectie paardrijkleding van Animo niet gestreken te worden.

De paardrijkleding van Animo is niet enkel te herkennen aan de vooruitstrevende en geavanceerde technologieën, maar ook aan de levendige en kleurrijke collecties; de typische Italiaanse expressie en charme. Hierdoor geniet je net zo veel van de producten van Animo als dat je van het paardrijden doet.