YES! Onze deuren staan weer wagenwijd open en een afspraak maken is niet meer nodig! Kom gezellig langs om de nieuwe collecties te komen shoppen! Zondag 16 mei koopzondag van 12:00 tot 17:00!

JVH

 
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. JVH Helite Airnest Cartouche Adult
  JVH Helite Airnest Cartouche Adult
  Vanaf € 24,95
 2. Drunens Keuze Bodyprotector JVH Helite Airnest Airvest
  Bodyprotector JVH Helite Airnest Airvest
  Vanaf € 471,95
 3. Saddle Strap JVH Helite Airvest
  Saddle Strap JVH Helite Airvest
  Vanaf € 12,95
 4. Bodywarmer JVH Helite Airshell
  Bodywarmer JVH Helite Airshell
  Vanaf € 134,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

JVH is een van de merken van leverancier JVH Equestrian Europe. Dit merk biedt een breed assortiment aan beschermingsartikelen, gericht op (spring- en) eventingruiters. Andere merken die onder JVH Equestrian vallen, zijn Airowear, Protec, Premiere Equine (PEI), Prolite en Equilibrium. Met al deze merken biedt JVH een erg breed assortiment aan, dat verkocht wordt over heel de wereld.

 

Bij Drunens Ruiterhuis bevat het basisassortiment een aantal producten van dit fijne merk. Hieronder vallen onder anderen een aantal bodyprotectors en nekbeschermers. Door de innovatieve productietechnieken en hoogwaardige materialen die worden gebruikt bij de ontwikkeling van deze producten, ontstaan beschermend artikelen van een erg hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je bij een val van je paard, zo optimaal mogelijk beschermd bent tegen letsel.

 

Ben jij benieuwd naar de producten van JVH? Bekijk het assortiment op onze website! Heb je daarna nog vragen, of heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Neem dan contact met ons op via [email protected].