JVH

Filteren
 
Geen producten gevonden voor deze selectie.

JVH is een van de merken van leverancier JVH Equestrian Europe. Dit merk biedt een breed assortiment aan beschermingsartikelen, gericht op (spring- en) eventingruiters. Andere merken die onder JVH Equestrian vallen, zijn Airowear, Protec, Premiere Equine (PEI), Prolite en Equilibrium. Met al deze merken biedt JVH een erg breed assortiment aan, dat verkocht wordt over heel de wereld.

 

Bij Drunens Ruiterhuis bevat het basisassortiment een aantal producten van dit fijne merk. Hieronder vallen onder anderen een aantal bodyprotectors en nekbeschermers. Door de innovatieve productietechnieken en hoogwaardige materialen die worden gebruikt bij de ontwikkeling van deze producten, ontstaan beschermend artikelen van een erg hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je bij een val van je paard, zo optimaal mogelijk beschermd bent tegen letsel.

 

Ben jij benieuwd naar de producten van JVH? Bekijk het assortiment op onze website! Heb je daarna nog vragen, of heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Neem dan contact met ons op via [email protected].