Drunens Ruiterhuis voorziet als dierspeciaalzaak in essentiële benodigdheden van paarden en dat mogen we blijven doen. Wij zijn geopend voor noodzakelijke reparaties en essentiële paardenbenodigdheden zoals: supplementen, dekens, halsters, hoofdstellen etc.

Twijfel je neem dan contact met ons op, dit kunt u doen via telefoon: 0416 373 782, whatsapp: 06 21659861 of mail: [email protected]

JVH

Filteren
 
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Saddle Strap JVH Helite Airvest
    Saddle Strap JVH Helite Airvest
    Normale prijs € 12,95 Vanaf € 11,66
  2. Bodywarmer JVH Helite Airshell
    Bodywarmer JVH Helite Airshell
    Normale prijs € 134,95 Vanaf € 121,46
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

JVH is een van de merken van leverancier JVH Equestrian Europe. Dit merk biedt een breed assortiment aan beschermingsartikelen, gericht op (spring- en) eventingruiters. Andere merken die onder JVH Equestrian vallen, zijn Airowear, Protec, Premiere Equine (PEI), Prolite en Equilibrium. Met al deze merken biedt JVH een erg breed assortiment aan, dat verkocht wordt over heel de wereld.

 

Bij Drunens Ruiterhuis bevat het basisassortiment een aantal producten van dit fijne merk. Hieronder vallen onder anderen een aantal bodyprotectors en nekbeschermers. Door de innovatieve productietechnieken en hoogwaardige materialen die worden gebruikt bij de ontwikkeling van deze producten, ontstaan beschermend artikelen van een erg hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je bij een val van je paard, zo optimaal mogelijk beschermd bent tegen letsel.

 

Ben jij benieuwd naar de producten van JVH? Bekijk het assortiment op onze website! Heb je daarna nog vragen, of heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Neem dan contact met ons op via [email protected].