YES! Onze deuren staan weer wagenwijd open en een afspraak maken is niet meer nodig! Kom gezellig langs om de nieuwe collecties te komen shoppen! Zondag 16 mei koopzondag van 12:00 tot 17:00!

Kask

 
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het merk KASK is een kwaliteitsvol rijhelmen merk gevestigd in Italië. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en vervaardigen van veiligheidshelmen. Sinds 2004 is KASK actief, een vrij jong bedrijf maar dankzij het getalenteerde en deskundige team hebben zij in korte tijd het bedrijf een enorm succesvol weten te maken.

 

KASK heeft een missie geformuleerd waaraan elke veiligheidshelm moet voldoen. De perfecte balans vinden tussen technologische kwaliteit, functionaliteit, veiligheid gepaard met een aantrekkelijk design. Voortdurend vind er onderzoek plaats waarmee KASK zich verder kan verbeteren en nog meer kwaliteit kan toevoegen aan hun veiligheidshelmen.

 

Alle KASK producten zijn exclusief ontworpen en gemaakt in Italië. Daar zijn zij dan ook door de meest strenge veiligheids- en kwaliteitstests gegaan, het kenmerkende CSD project van KASK (comfortsafetydesign).

 

VG1 Norm

Alle KASK rijhelmen voldoen aan de veiligheidsnorm volgens de VG1-norm. Dit houdt in dat zij door zwaardere test moeten, dit zijn eisen op het gebied van schokabsorptie, weerstand, riemsterkte en stabiliteit.

 

KASK Dogma Chromo Light

Het basismodel van KASK, de dogma chromo light is een chique rijhelm met een zeer hoog draagcomfort. De rijhelm heeft een binnenvoering welke je gemakkelijk kan verwijderen om te wassen. Kenmerkend voor Kask rijhelmen is het ventilatiesysteem. Het geïntegreerde ventilatiesysteem biedt hoge normen voor het ademend vermogen van de helm. De Dogma Chromo Light is verkrijgbaar in blauw, zwart of bruin. Daarnaast heb je de optie om een swarovski element toe te voegen bovenop de cap.