Geblingt

 
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Geblingt staat voor Equestrian Elegance. Het luxe en internationale paardensportmerk Geblingt is in 2007 opgericht in Nederland. Momenteel ontwikkelt het merk exclusieve plastrons van hoogwaardige kwaliteit. Deze plastrons zijn speciaal ontworpen voor ruiters die kwaliteit, orginaliteit en luxe hoog in het vaandel hebben staan. De Geblingt plastrons zijn met vakmanschap handgemaakt. Geblingt wil haar ruiters ondersteunen met goede producten. Daarom streeft het merk dagelijks naar perfectie.

Plastron Showtime, plastron Snowfall en plastron Stripe - Deze prachtige plastrons zijn handgemaakt van zijde en afgewerkt met échte Swarovski steentjes. Hierdoor zijn de lastige plastronspelden verleden tijd geworden. Daarnaast zijn de plastrons voorzien van een brede klittenbandsluiting aan de achterzijde. De plastrons kunnen daardoor gebruikt worden voor zowel jong als oud. Ten slotte kunnen de plastrons gewassen worden in de wasmachine, met het bijgeleverde waszakje, op een kort of wol-fijn programma.

Met de plastrons van Geblingt steel je zeker de show op concours!Bekijk het volledige assortiment van Geblingt online of in de winkel.