Ontdek de paardrijlaarzen van Petrie!

Ontdek de paardrijlaarzen van Petrie!

Petrie paardrijlaarzen

Petrie paardrijlaarzen zijn al voor lange tijd superpopulair in de paardenwereld. Drunens Ruiterhuis biedt uiteraard een ruim assortiment prachtige Petrie rijlaarzen. Ben jij benieuwd naar Petrie zelf, of alle opties die wij bieden? Lees dan vooral verder!

 

Met rijlaarzen maak je een statement. Speciale designs en een bijzondere en individuele bijdrage aan het ontstaan ​​van een laars zijn essentieel voor Petrie. Op deze manier draagt Petrie bij aan het laten zien van de persoonlijkheid van de ruiter. Petrie ontwerpt rijlaarzen voor elke gelegenheid vanuit het basisidee "comfort and beauty". Van een relaxte rit in het bos tot bloed, zweet en tranen in de wedstrijdring. Iedereen kan hen Petrie laarzen naar eigen smaak customizen. De een kiest voor luxe en zichtbare details, terwijl de ander schoonheid juist in eenvoud ziet. Waar je ook voor kiest, Petrie biedt altijd een goede kwaliteit dankzij de strenge selectie van kalfs- en rundleer.

 

De geschiedenis achter Petrie!

Zo’n 150 jaar geleden begon Jacobus Petrie met het creëren van deze rijlaarzen. Bij elke nieuwe generatie kwamen er nieuwe innovaties en dromen, en zo ontstonden rijlaarzen van uitzonderlijke kwaliteit. De merkgedachte van Petrie is: “Petrie staat voor ruiteridentiteit, klassieke schoonheden allround comfort, voor elke tak van de hippische sport.”

 

Het maken van de Petrie laarzen

Het maken van de laarzen wordt zorgvuldig gedaan in de werkplaats in Brummen. Hier besteden ze niet alleen aandacht aan de unieke designs, maar comfort en functionaliteit is net zo belangrijk vinden ze bij Petrie. Petrie is gespecialiseerd in het op maat maken van zodat de rijlaarzen perfect aansluiten en niet knellen. De laarzen worden gemaakt van het beste kalfs- en rundleder. Met aan de binnenkant vaak zacht leer voor extra comfort, en aan de buitenkant extra sterk leer om je benen mooi stil te houden.

 

Ontwerp zelf jouw Petrie rijlaars van je dromen!

Petrie ontwerpt karakteristieke rijlaarzen passend bij elke ruiter, zo is er voor elke ruiter wel een Petrie laars die precies bij hem of haar past. Nog steeds niet de laars van je dromen gevonden? Dan is er uiteraard altijd nog de optie om je laarzen zelf te ontwerpen. Bij Drunens Ruiterhuis kun je jouw gehele Petrie rijlaars zelf samenstellen in de Petrie configurator.

 

 

Hoe onderhoud je jouw Petrie rijlaars?

Wij bieden natuurlijk ook speciale producten zodat jij jouw Petrie laarzen kan beschermen. Zo hebben wij een Bootcare Set van Petrie waar alles in zit om jouw laarzen perfect te onderhouden. Maar wij hebben bijvoorbeeld ook Color Cream! Door Color Cream te gebruiken in de kleur van de paardrijlaarzen blijft de kleur van het leer goed en glanzend. Uiteindelijk voorkomt dit doffe of vage plekken, die je graag wilt voorkomen. Om te zorgen dat de ritsen van jouw Petrie rijlaarzen mooi schoon blijven is er ook de Petrie Zippspray.

 

 Gerelateerde artikelen