Vier samen met ons het 50 jarig bestaan van Drunens Ruiterhuis!

Zomersluiting De Niro Italië! Bestel vóór 30 juni nog jouw rijlaarzen zodat ze voor de zomersluiting nog verstuurd worden! 

Live stream Bridle Flex Fit 28 mei 19 uur. Kijk mee en ontdek alles over Passier hoofdstellen.

Roeckl

Roeckl

 
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Paardrijhandschoenen Roeckl Wattens
    Paardrijhandschoenen Roeckl Wattens
    Regular Price € 53,95 As low as € 26,98
per pagina

Roeckl Sale

Shop nu Roeckl met hoge kortingen.

sale Roeckl

 

Jakob Roeckl is in 1839 begonnen met het merk Roeckl en opende zijn eerste winkel in München. Roeckl is een familiebedrijf waar inmiddels al zes generaties van de familie voor de perfectie, kwaliteit en innovatie van de paardrijhandschoenen zorgen. In 2003 heeft Annet Roeckl het bedrijf overgenomen. Hedendaags wordt het bedrijf door de zesde generatie, Stefan en Christian Roeckl, met trots gerund in de Duitse stad München. Het volgende motto wordt al alle 6 de generaties lang nagestreefd: Wees innovatief door de traditie te behouden, maar behoud ook wat al uitgevonden is. Dankzij de ruime ervaring bezit Roeckl Sports een hoog aantal exclusieve materialen, verwerkingsmethoden en octrooien. Onder andere hierdoor heeft Roeckl haar goede positie weten te bemachtigen in de markt van paardrijhandschoenen. Roeckl sporthandschoenen worden in meer dan 60 landen verkocht, waaronder in Nederland.

 

Roeckl paardrijhandschoenen kopen?

Roeckl heeft super fijne paardrijhandschoenen met een groot assortiment. De handpalm en de vingergrepen van de paardrijhandschoenen van Roeckl zijn speciaal ontworpen zodat je als ruiter de teugels perfect in je handen kunt laten liggen. . Bij Roeckl wordt onderscheid gemaakt tussen zomer (ongevoerde) en winter (gevoerde) paardrijhandschoenen. Zomer paardrijhandschoenen – Het gebruik van superieure materialen en uitstekend productvakmanschap zijn het uitgangspunt voor Roeckl. Tijdens het paardrijden ontstaat een harmonie tussen paard en ruiter. Om deze harmonie te bevorderen, worden door Roeckl elegante en comfortabele paardrijhandschoenen vervaardigd. De Roeckl paardrijhandschoenen voelen echt aan als een tweede huid!

 

Bekijk het volledige assortiment van Roeckl bij Drunens Ruiterhuis online of in onze winkel.