Borduur atelier

 

Borduur service

Drunens Ruiterhuis beschikt over een werkplaats met laarzenmakerij, die gevestigd is bij de winkel. In deze werkplaats werken medewerkers met passie voor het vak, met oog voor detail en met jaren lange ervaring in de lederambacht. Al vele jaren voeren deze medewerkers reparaties uit aan singels, laarzen, dekens, tuigage en andere producten.

Voor het maken van een afspraak kan je contact op nemen met de winkel via het telefoonnummer 0416-373782 of een e-mail sturen naar het emailadres verkoop@drunensruiterhuis.nl.

Met een mooie borduring val je extra op! Een borduring geeft de artikelen een exclusieve, chique en stijlvolle uitstraling. Borduren van een logo of naam is mogelijk op (bijna) alle soorten rijkleding en ruitersportartikelen. Denk hierbij aan jassen, bodywarmers, vesten, shirtjes, zadeldekjes, dekens, stalgordijnen, zadelhoezen en zelfs laarzentassen.

Tip: Door een logo, naam of initialen op je spullen te laten borduren raak jij jouw spullen niet meer kwijt op de manege, stal en wedstrijd!

Voor het borduren van producten gebruiken wij Isacord garen. Isacord garen is een sterk duurzaam garen. Kenmerkend voor het Isacord garen is de mooie glans. Onze databank kent vele lettertypes welke variëren van modern tot klassiek. Wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is? Stuur dan een e-mail naar verkoop@drunensruiterhuis.nl t.a.v. afdeling borduring. Voor een logo moet een digitaal JPEG bestand of een geprinte afbeelding op minimaal A5 formaat worden aangeleverd.

Elke borduring is natuurlijk anders. Afhankelijk van de oplage en grootte van het logo of de tekst wordt de prijs berekend. Het logo dat bij ons aangeleverd wordt, moet eerst omgezet worden in een borduurpatroon. De eenmalige kosten hiervan bedragen €60,-. (Bij een volgende borduring staat het logo al in het systeem, dus hoeven deze kosten niet nogmaals voldaan te worden). Nadat het logo is omgezet, krijg je van ons een proefborduring. Er kan dan gecontroleerd worden of de grootte, kleur van het garen en de positie van het logo of de tekst naar wens is. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar verkoop@drunensruiterhuis.nl.​

Je kunt bij ons ook terecht voor het beleggen van je outfit met Swarovski steentjes. Super leuk om extra te schitteren in de ring! Er kunnen verschillende producten worden belegd met Swarovski steentjes, zoals dekjes, dekens en rijhelmen. Ook kunnen er verschillende kledingproducten met Swarovski worden belegd. Voor meer informatie over het borduren of Swarovski steentjes kun je bellen naar 0416-373782 of mailen naar verkoop@drunensruiterhuis.nl