Borduur atelier

Borduur atelier

 

Borduur service

!! LET OP !!

!Tijdelijke stop!

 

 

Drunens Ruiterhuis werkt samen met een borduuratelier, waardoor het mogelijk is via Drunens Ruiterhuis verschillende producten zoals zadeldekjes, dekens en kleding te laten borduren. Het is bijvoorbeeld mogelijk je bedrijfsnaam, je bedrijfslogo, je eigen naam of de naam van je paard of pony te laten borduren

Met een mooie borduring val je extra op! Een borduring geeft de artikelen een exclusieve, chique en stijlvolle uitstraling. Borduren van een logo of naam is mogelijk op (bijna) alle soorten rijkleding en ruitersportartikelen. Denk hierbij aan jassen, bodywarmers, vesten, shirtjes, zadeldekjes, dekens, stalgordijnen, zadelhoezen en zelfs laarzentassen.

Tip: Door een logo, naam of initialen op je spullen te laten borduren raak jij jouw spullen niet meer kwijt op de manege, stal en wedstrijd!

Voor het borduren van producten gebruiken wij Isacord garen. Isacord garen is een sterk duurzaam garen. Kenmerkend voor het Isacord garen is de mooie glans. Onze databank kent vele lettertypes welke variëren van modern tot klassiek. Wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is? Stuur dan een e-mail naar [email protected] t.a.v. afdeling borduring. Voor een logo moet een digitaal JPEG bestand of een geprinte afbeelding op minimaal A5 formaat worden aangeleverd.

Elke borduring is natuurlijk anders. Afhankelijk van de oplage en grootte van het logo of de tekst wordt de prijs berekend. Het logo dat bij ons aangeleverd wordt, moet eerst omgezet worden in een borduurpatroon. De eenmalige kosten hiervan bedragen €75,-. (Bij een volgende borduring staat het logo al in het systeem, dus hoeven deze kosten niet nogmaals voldaan te worden). Nadat het logo is omgezet, krijg je van ons een proefborduring. Er kan dan gecontroleerd worden of de grootte, kleur van het garen en de positie van het logo of de tekst naar wens is. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar [email protected].​

Je kunt bij ons ook terecht voor het beleggen van je outfit met Swarovski steentjes. Super leuk om extra te schitteren in de ring! Er kunnen verschillende producten worden belegd met Swarovski steentjes, zoals dekjes, dekens en rijhelmen. Ook kunnen er verschillende kledingproducten met Swarovski worden belegd. Voor meer informatie over het borduren of Swarovski steentjes kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!