Zondag 23 januari zijn wij extra geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur tijdens onze extra koopzondag!

ruilen

Ruilen

Het retourformulier, (kopie) factuur en de retourzending kun je sturen naar:
Drunens Ruiterhuis
T.A.V. Webshop 
Grotestraat 264
5151 BS 
Drunen (Nederland)

Product ruilen
Wil je jouw product ruilen voor een ander product? Vul dan het retourformulier volledig in. Geef daarbij aan of je het product wilt omruilen of dat je het aankoopbedrag gecrediteerd wilt hebben. Vergeet daarbij niet je (IBAN)rekeningnummer te vermelden. Pas als wij jouw retour hebben ontvangen, sturen wij het vervangende product naar je op.

Verkeerde artikel ontvangen
Heb je per ongeluk niet het artikel ontvangen dat je hebt besteld? Neem dan contact op met onze webshop afdeling via [email protected], dan doen we ons best dit zo snel mogelijk met jouw op te lossen. Als je iets anders hebt ontvangen dan besteld of als het een fabrieksfout betreft, dan vallen de extra verzendkosten onder onze service en zullen we deze vergoeden. Geef jouw rekeningnummer  aan ons door, dan maken wij het bedrag voor het terugsturen van jouw bestelling in orde. De kosten voor het verzenden van het juiste item zijn dan uiteraard ook voor onze rekening.

Garantie
Wij zijn altijd op zoek naar frisse, nieuwe merken en doen er alles aan om deze ook uit te zoeken op hoge kwaliteit. Toch kan het weleens voor komen dat een product een productiefoutje heeft of ondanks onze zorgvuldige controle niet aan de kwaliteitseis voldoet. Is het product dat je ontvangen hebt kwalitatief toch niet wat je van ons gewend bent, kapot of onvolledig? Neem dan contact met ons op via [email protected] of via telefoonnummer +31 (0)416 3737 82, dan doen we ons best zo snel mogelijk tot een goede oplossing te komen. Alvast een foto van het probleem opsturen via e-mail helpt ons het probleem beter te beoordelen. Zodra het product retour gekomen is, zullen wij het beoordelen en verder stappen ondernemen.


Voor het retourneren gelden de volgende voorwaarden:

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag van de retour gestuurde producten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


* de artikelen dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn;
* de artikelen moeten retour gezonden worden met aangehechtte labels en kaartjes; 
* de artikelen dienen binnen 30 dagen bij ons binnen te zijn; 
* de artikelen dienen gefrankeerd retour gestuurd te worden;
* er dient een volledig ingevulde retourbon mee gezonden te worden; 
* retour gestuurde producten die niet aan de gestelde voorwaarden voldoen, zullen wij verrekenen;
* voor meer informatie, bekijk onze algemene voorwaarden (www.drunensruiterhuis.nl/algemene-voorwaarden);
* verzendkosten worden niet vergoed; mits het gaat om garantie of foutieve levering.
Verdere voorwaarden staan beschreven in de algemene voorwaarden.

Customer Service
Mocht er iets aan de hand zijn met jouw order dan kun je te allen tijde een mail sturen naar [email protected] Ook kun je ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 
31 (0)416 3737 82 op de volgende dagen en tijden: 
Dinsdag tot en met Donderdag 9:00 uur tot 18:00 uur 
Vrijdag 9:00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag 9.00uur tot 17.00 uur

Wij streven ernaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je kunt natuurlijk ook altijd terecht in de fysieke winkel. Neem alstublieft het product en de factuur mee, dan kunnen we meteen actie ondernemen.