Zadelmakerij

Zadelmakerij

 

Zadelmakerij

Drunens Ruiterhuis beschikt over een zadelmakerij, die gevestigd is bij werkplaats van de winkel.
In deze zadelmakerij werken verschillende medewerkers met passie voor het vak, met oog voor detail en met jaren lange ervaring in de lederambacht. Al vele jaren voeren deze medewerkers reparaties uit aan zadels en tuigage

Voor het maken van een afspraak kan je contact op nemen met de winkel via het telefoonnummer 0031 (0) 416 373782 of een e-mail sturen naar het emailadres [email protected].

 

In onze zadelmakerij worden verschillende reparaties aan zadels uitgevoerd. Veel voorkomende reparaties zijn bijvoorbeeld het opvullen van de kussens, het verwisselen of verbreden van de boom, het vastzetten van stiksels of het vervangen van onderdelen zoals de singelstoten. Deze reparaties en aanpassingen worden handmatig of machinaal uitgevoerd in de zadelmakerij, in de werkplaats bij onze winkel. In de meeste gevallen kunnen deze zadelaanpassingen of -reparaties in een aantal dagen worden uitgevoerd. De tijdsduur van een zadelreparatie hangt af van de planning en drukte in de zadelmakerij en de werkplaats.

Om dit voor onze klanten gemakkelijker en inzichtelijker te maken, is het mogelijk van te voren een afspraak te maken. Dit zorgt ervoor dat we het zadel (op de afgesproken dag en tijd) zo snel mogelijk kunnen repareren. Bij sommige (kleine) reparaties of aanpassingen is het door het maken van een afspraak zelfs mogelijk om in de winkel te wachten tot de reparatie klaar is. Hierbij ben je natuurlijk van harte welkom in onze koffiehoek, om een kopje koffie, thee of iets anders te drinken.