Zondag 23 januari zijn wij extra geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur tijdens onze extra koopzondag!

Laarzenmakerij

 

Laarzenmakerij

Drunens Ruiterhuis beschikt over een werkplaats met laarzenmakerij, die gevestigd is bij de winkel.
In deze werkplaats werken medewerkers met passie voor het vak, met oog voor detail en met jaren lange ervaring in de lederambacht.
Al vele jaren voeren deze medewerkers reparaties uit aan singels, laarzen, dekens, tuigage en andere producten.

Voor het maken van een afspraak kan je contact op nemen met de winkel via het telefoonnummer 0031 (0) 416 373782 of een e-mail sturen naar het emailadres verkoop[email protected].

 

In onze laarzenmakerij kunnen verschillende kleine reparaties worden uitgevoerd aan laarzen van verschillende merken zoals De Niro, Petrie, Tricolore en Vincere Riding Boots. De meest voorkomende reparaties die worden uitgevoerd in onze laarzenmakerij, zijn het vervangen van ritsen, het vastzetten van stiksels en het oprekken van de kuitmaat.

Wanneer je een paar paardrijlaarzen hebt die gerepareerd moeten worden, kan je ze meenemen naar onze winkel. Een medewerker zal dan met je kijken naar de mogelijkheden voor reparatie. Ook zal de verwachtte duur van de reparatie worden besproken. Meestal kunnen dit soort reparaties in enkele dagen worden uitgevoerd. Wanneer je van te voren belt voor het aangeven van uw reparatie, kan telefonisch met je worden gekeken naar de planning. Je kan dan een afspraak maken voor wanneer de reparatie kan worden uitgevoerd. Meestal kan je op de afgesproken dag en tijd dan in onze winkel wachten tot de reparatie klaar is.

Na reparatie zullen we samen met je naar de laarzen kijken, waarbij wordt bekeken of de reparatie naar wens is uitgevoerd.
Bij het oprekken van laarzen zullen de laarzen voor en na het oprekken met je worden gepast, zodat we vast kunnen stellen of de laarzen voldoende zijn opgerekt.