Zadel outlet dagen: topkwaliteit zadels met korting. Mis deze kans niet, plan je afspraak in.  

Laarzenmakerij

Laarzenmakerij

 

Laarzenmakerij

Drunens Ruiterhuis beschikt over een werkplaats met laarzenmakerij, die gevestigd is bij de winkel.
In deze werkplaats werken medewerkers met passie voor het vak, met oog voor detail en met jaren lange ervaring in de lederambacht.
Al vele jaren voeren deze medewerkers reparaties uit aan singels, laarzen, dekens, tuigage en andere producten.

 

 

In onze laarzenmakerij kunnen verschillende kleine reparaties worden uitgevoerd aan laarzen van verschillende merken zoals De Niro, Petrie, Tricolore en Vincere Riding Boots. De meest voorkomende reparaties die worden uitgevoerd in onze laarzenmakerij, zijn het vastzetten van stiksels, repareren van de rits en het oprekken van de kuitmaat.

Wanneer je een paar paardrijlaarzen hebt die gerepareerd moeten worden, kan je ze meenemen naar onze winkel. Een medewerker zal dan met je kijken naar de mogelijkheden voor reparatie. Ook zal de verwachtte duur van de reparatie worden besproken. Meestal kunnen dit soort reparaties in enkele dagen worden uitgevoerd. Meestal duren dit soort reparaties ongeveer een week.

Na reparatie zullen we samen met je naar de laarzen kijken, waarbij wordt bekeken of de reparatie naar wens is uitgevoerd.
Bij het oprekken van laarzen zullen de laarzen voor en na het oprekken met je worden gepast, zodat we vast kunnen stellen of de laarzen voldoende zijn opgerekt.