verzenden en levering

FOR ENGLISH, PLEASE SCROLL DOWN.

 

NEDERLANDS

BESTELLEN

Mocht een artikel niet op voorraad zijn of staat het artikel niet op de webshop, neem dan contact op met de winkel. In de meeste gevallen kunnen we het product voor je bestellen. Je kunt met ons telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0416 373782 of via mail naar [email protected].

 

VERZENDOPTIES:

AFHALEN IN DE WINKEL

Je kunt tijdens het bestelproces de keuze maken om de bestelling in onze winkel af te halen. Wanneer je voor deze optie kiest, ligt jouw bestelling na 1 uur al klaar! De bestelling kan dan direct bij onze winkel worden afgehaald.

 

POSTNL - STANDAARD

De standaard verzendoptie waarvoor gekozen kan worden bij het bestelproces, is PostNL standaard. Het pakket wordt dan met PostNL naar het opgegeven bezorgadres verstuurd. Hieronder ziet u een tabel waarin wordt weergegeven wanneer je het pakket kan verwachten.

 

Besteldag voor 15:30u

Bezorgdag

 

 

 

Besteldag na

15:30u

Bezorgdag

Maandag

Woensdag

 

 

 

Maandag

Woensdag

Dinsdag

Woensdag

 

 

 

Dinsdag

Donderdag

Woensdag

Donderdag

 

 

 

Woensdag

Vrijdag

Donderdag

Vrijdag

 

 

 

Donderdag

Zaterdag

Vrijdag

Zaterdag

 

 

 

Vrijdag

Woensdag

Zaterdag

Woensdag

 

 

 

Zaterdag

Woensdag

Zondag

Woensdag

 

 

 

Zondag

Woensdag

Nadat wij uw bestelling hebben verstuurd, ontvang je een Track & Trace code. Met deze code kun je jouw pakket volgen en zien binnen welk tijdvak je de bestelling kan verwachten.

Verzendkosten
Bij een bedrag tot € 49,99 betaal je € 4,95 verzendkosten.
Bij een bedrag boven de €50,00 betaal je geen verzendkosten.
Voor het verzenden van een zadel rekenen wij € 12,50 verzendkosten, dit bedrag is inclusief verzekering van het pakket.

 

 POSTNL - AFHAALPUNT

Bij het plaatsen van een bestelling is er ook de optie om het pakket te laten leveren bij een PostNL afhaalpunt. Aangezien voor deze verzending meer handelingen moeten worden verricht, wordt bij deze verzendoptie €1,- extra verzendkosten gerekend. Vervolgens kan in het verzendoverzicht worden gekozen voor het afhaalpunt dat het dichtst bij jou in de buurt zit. Ook voor deze verzendmethode ontvang je na bestelling een track & trace code waarmee je kan zien wanneer het pakket bij het afhaalpunt wordt geleverd. Zodra het pakket daar is geleverd, kan je het daar afhalen wanneer het jou uitkomt. Alle afhaalpunten bekijk je op: https://www.postnl.nl/locatiewijzer

 

POSTNL - AVONDLEVERING

Bij het plaatsen van een bestelling is er ten slotte de optie om het pakket in de avond te laten leveren. Deze levering werkt hetzelfde als de standaard levering van PostNL. Echter wordt het pakket bij de avondlevering tussen 18:00 en 20:00 uur geleverd. Ook bij deze verzendoptie krijg je per mail een track & trace code toegestuurd, waarin zo goed mogelijk het precieze bezorgmoment staat aangegeven. Aangezien voor een avondlevering meer handelingen moeten worden verricht, liggen de verzendkosten voor deze verzendoptie op €8,-voor pakketten onder de 100euro. Boven de 100euro bedragen de kosten € 3,-.

 

BUITENLANDSE ZENDINGEN

Bij het plaatsen van een bestelling die naar een land buiten Nederland verstuurd moet worden, worden andere kosten berekend. Deze prijzen gelden bij een maximaal totaal gewicht van 8Kg van de hele bestelling. Mocht het totale gewicht van het pakket boven deze 8Kg komen, dan behouden wij ons het recht om extra verzendkosten te rekenen alvorens we het pakket opsturen. 
Naar het buitenland versturen wij alle pakketten met de incoterm DAP (delivery at place). Dat betekend dat het pakketje van deur tot deur wordt geleverd. Eventuele extra kosten voor invoerrechten zijn voor de koper zelf.