Verzenden en levering

Verzendkosten

  • Afhalen in de winkel is gratis.
  • Bestellingen boven de €100,- worden gratis geleverd.
  • Voor bestellingen tot €100,- wordt €4,95 (NL) of €5,95 (BE) (andere landen ovb) verzendkosten gerekend.
  • Wanneer wordt gekozen voor PostNL-afhaalpunt, wordt er €6,95 gerekend, omdat er meer handelingen moeten worden verricht voor deze verzendmethode.

Verzendmethodes

Afhalen in de winkel

Wanneer je een product bestelt via de webshop, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de optie ‘afhalen in de winkel’. Wanneer je voor deze optie kiest (in het lijstje verzendmethodes), wordt jouw bestelling in de winkel voor je klaargelegd. Ongeveer een uur na het plaatsen van de bestelling krijg je een SMS-bericht dat de bestelling klaarligt en kan worden opgehaald. Dit kan binnen de openingstijden van de winkel.

 

PostNL - Standaard

Een standaard verzendoptie waarvoor gekozen kan worden bij het bestelproces, is PostNL standaard. Het pakket wordt dan via PostNL naar het opgegeven bezorgadres verstuurd.

Wanneer wij jouw bestelling versturen, ontvang je per mail een track & trace code van PostNL. Met deze link kun je jouw pakket volgen en zien op welke dag en binnen welk tijdvak je de bestelling kan verwachten.

Wanneer je via de webshop een bestelling plaatst met PostNL Standaard, zijn er verschillende opties en bijbehorende kosten. Wanneer je bestelling een totaalwaarde van €100,- of minder heeft, bedragen de verzendkosten €4,95 (NL) of €5,95 (BE) (andere landen ovb).

Hieronder is een overzicht te zien wanneer je jouw bestelling ongeveer thuis kan verwachten.

Besteldag voor 14:30u

Bezorgdag

 

 

 

Besteldag na 14:30u

Bezorgdag

Maandag

Dinsdag

 

 

 

Maandag

Woensdag

Dinsdag

Woensdag

 

 

 

Dinsdag

Donderdag

Woensdag

Donderdag

 

 

 

Woensdag

Vrijdag

Donderdag

Vrijdag

 

 

 

Donderdag

Zaterdag

Vrijdag

(LET OP! voor 14u besteld)

Zaterdag

 

 

 

Vrijdag

(LET OP! na 14u besteld)

Dinsdag

Zaterdag

Dinsdag

 

 

 

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

 

 

 

Zondag

Dinsdag

 

PostNL - Afhaalpunt

Naast de opties afhalen in de winkel en standaard verzending, bestaat ook de mogelijkheid je pakket te laten versturen naar een PostNL afhaalpunt. Aangezien voor deze verzending meer handelingen moeten worden verricht, wordt bij deze verzendoptie €5,95 gerekend. Wanneer je kiest voor de optie ‘verzenden naar een PostNL afhaalpunt’, kan in het verzendoverzicht worden gekozen voor het gewenste afhaalpunt bij jou in de buurt. Indien dit niet werkt, zullen wij het dichtsbijzijnde afhaalpunt kiezen. Ook voor deze verzendmethode ontvang je na bestelling een track & trace code waarmee je kan zien wanneer het pakket bij het afhaalpunt wordt geleverd. Zodra het pakket daar is geleverd, kan je het afhalen wanneer het jou uitkomt. Doe dit wel binnen 7 dagen, anders wordt het pakket retour afzender verzonden.

 

Buitenlandse zendingen

Bij het plaatsen van een bestelling die naar het buitenland verstuurd moet worden, worden andere verzendkosten berekend. De prijzen die hiervoor in het winkelmandje worden berekend, gelden wanneer het pakket in totaal minder dan 8 kg weegt. Voor pakketten die meer wegen dan 8 Kg behouden wij ons het recht om extra verzendkosten in rekening te brengen alvorens we het pakket versturen. Pakketten die naar het buitenland worden verzonden, worden verstuurd onder de incoterm DAP (Delivery At Place). Dit houdt in dat het pakket van deur tot deur wordt vervoerd. Eventuele extra kosten, zoals invoerrechten, zijn hierbij voor eigen rekening.