Custom made artikelen

 

Custom made artikelen

Drunens Ruiterhuis biedt verschillende mogelijkheden voor het customizen van artikelen. Hieronder lees je een toelichting over deze verschillende opties. Ben je benieuwd naar welke merken en artikelen kunnen worden gepersonaliseerd?  

  

Customize jouw wedstrijdjasje

 

Je wedstrijdoutfit helemaal op elkaar afgestemd en precies in jouw smaak, dat wilt toch iedere paardensportliefhebber? Wij maken dit mogelijk door van verschillende merken, producten aan te bieden die helemaal te personaliseren zijn bij ons.

Wedstrijdjasjes zijn volledig op maat verkrijgbaar, met aangepaste kleuren, knopen biesjes en zelfs Swarovski-elementen. In het customizationproces begin je met het uitkiezen van het model van je jasje, wanneer je het model naar wens hebt gekozen begint het leukste onderdeel: het personaliseren! Je hebt de keuze uit zeer veel verschillende kleuren en natuurlijk de kragen, knopen, biesjes en Swarovski-elementen waarmee je het helemaal persoonlijk kan maken. Je kan het rustig houden met een neutrale kleur bies of helemaal los gaan met alle mogelijkheden om jouw outfit uniek te maken.

Je kan bij ons je wedstrijdjasje zelf samenstellen van Equiline en Animo maar je kan ook alle jasjes bij ons laten personaliseren met onze eigen biesjes, knopen en Swarovski-elementen van merken als Cavalleria Toscana, QHP en Fairplay. Zo kan je ook jouw bestaande wedstrijdjasje bij ons laten pimpen en zo wordt hij weer als nieuw. Natuurlijk kan je ook je slipjas laten aanmeten, zelf samenstellen en personaliseren bij ons.

Om je wedstrijdoutfit helemaal compleet te maken kan je ook je plastron laten personaliseren met een biesje of Swarovski-elementen zodat hij helemaal bij je jasje past. Dit geldt ook voor je wedstrijdshirt en rijbroek. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie voor je paard: van bijpassende zadeldekjes, oornetjes en dekens tot stalgordijnen.

 

Wil je meer weten over alle mogelijkheden, of wil je jouw eigen wedstrijdjasje samenstellen? Neem dan zeker contact met ons op!

 

 

Je hele outfit zelf samenstellen

 

Hoe kan je door middel van je outfit optimaal presteren? In de paardensport is het belangrijk om kleding te dragen van comfortabele en technische stoffen om het uiterste uit jezelf en je paard te halen maar daarnaast wil je ook persoonlijkheid uitstralen. Dit kan je doen door je volledige uitrusting in bijvoorbeeld je eigen stalkleuren of die van je sponsor te personaliseren.

 

Jouw droom rijlaarzen

Droom jij ook over jouw helemaal zelf samengestelde rijlaarzen? Bij ons kan je de top kwaliteit rijlaarzen van De Niro en Petrie helemaal naar jouw wens samenstellen in je eigen ontwerp. Hierdoor is er altijd een laars die volledig bij jouw stijl past. Het Drunens Ruiterhuis heeft meer dan 50 verschillende showmodellen op voorraad in de winkel. Deze showmodellen laten enkele van de oneindige opties zien voor het customizen van de laarzen. We hebben een grote voorraad standaardmodellen waardoor je in de winkel goed kan doorpassen, zodat de perfecte maat gevonden kan worden.

 

Alles voor je paard

Voor je paard hebben we ook een grote collectie aan zelf samenstelbare producten zoals zadeldekjes, oornetjes, dekens en stalgordijnen van Equiline, Equest, Anna Scarpati en Animo. Bij Mattes heb je zelfs de mogelijkheid om je zadelonderlegger te personaliseren. Bij al deze merken zijn er heel veel mogeljikheden zodat het precies naar jouw wens samengesteld kan worden. Door het customizen van de dekens of zadeldekken geef je jouw stal gemakkelijk een eigen, herkenbare look.

 

Wedstrijdjasjes

Je kan bij ons zelf je wedstrijdjasje of slipjas van Equiline of Animo samenstellen. Ook kan je jouw bestaande jasje bij ons laten customizen met nieuwe knopen, verschillende soorten en kleuren biezen en Swarovski steentjes. Zo is je oude wedstrijdjasje weer als nieuw. Wij kunnen je in de winkel altijd verder helpen met andere accessoires om je outfit geheel matchend te maken zoals een mooie knotband of frontriem.

 

Rijhelmen voor uitstraling en veiligheid

Om je outfit helemaal af te maken kan een mooie customized rijhelm niet missen. Bij de merken Samshield, KEP Italia, Charles Owen en Uvex kan je alle kanten op en is er voor elke discipline een geschikte rijhelm. Ze zijn helemaal naar jouw wensen te personaliseren, zo stel je zelf je unieke rijhelm samen. Neem een kijkje bij ons in de winkel of op onze site om inspiratie op te doen uit ons grote assortiment customized rijhelmen. Deze rijhelmen voldoen allemaal aan de nieuwe veiligheidseisen, en zijn daarom een perfecte combinatie van uitstraling en veiligheid.

 

Custom artikelen

In principe zijn bijna alle artikelen te customizen. Niet alleen voor je gepersonaliseerde wedstrijdkleding kan je bij ons terecht maar bijvoorbeeld ook voor gepersonaliseerde bedrijfskleding en customized sneakers. Wij kunnen jouw logo of die van je sponsor op jouw outfit en de spullen voor je paard borduren, en met een simpele bies in dezelfde kleur maak je jouw set geheel matchend!

 

Wil je meer weten over alle mogelijkheden, of wil je jouw eigen wedstrijdoutfit samenstellen? Neem dan zeker contact met ons op!