Springsingels

Springsingels

Springsingels

Anatomische singel

Op zoek naar een nieuwe singel voor jouw paard? Bekijk het ruime aanbod singels van Drunens Ruiterhuis eens. Misschien is een anatomische singel wel geschikt voor jouw paard. Een anatomische dressuursingel is voorzien van een gebogen vorm, waardoor de elleboog van het paard vrijer kan bewegen. Daarnaast kun je kiezen voor een anatomische banaansingel. Deze singel kan de oplossing zijn voor een zadel wat naar voren schuift. In ons assortiment vind je kwalitatieve singels van onder andere Mattes, Anatomica, Euroriding en Childéric.

 

Singels voor iedere discipline

Of je nou op zoek bent naar een dressuursingel, voltigesingel of springsingel met buikflap, je vindt hem online in de paardenwinkel van het Drunens Ruiterhuis. Het verschil tussen een dressuursingel en een springsingel zit in de lengte van de singel. Speciaal voor springpaarden zijn er singels verkrijgbaar met een buikflap, waardoor de buik van het paard beschermd wordt tegen aantikken in de sprong.

 

Singel met bont

Om jouw paard te beschermen tegen wondjes bij de singel kun je kiezen voor een singel met bont. Het bont ziet er fashionable uit en biedt extra zachtheid rondom de singel. Een dressuursingel met bont is zeer geschikt voor paarden met een gevoelige huid. Naast bontsingels vind je onder andere lederen singels, neopreen singels en singels met elastiek bij het Drunens Ruiterhuis.