Zadel outlet dagen: topkwaliteit zadels met korting. Mis deze kans niet, plan je afspraak in.  

Wasservice deken

Wasservice deken

 

Wasservice dekens

Drunens Ruiterhuis werkt samen met een dekenwasserij. Hierdoor kunt u bij Drunens Ruiterhuis uw zadeldekjes en dekens laten reinigen. Het op tijd reinigen van dekens en zadeldekjes zorgt er niet alleen voor dat jouw paard altijd een frisse, schone deken of een mooi schoon dekje draagt, maar het verlengt daarnaast ook de levensduur van het product, voorkomt schimmel en voorkomt huidziekten bij uw paard. Naast het reinigen van dekens en zadeldekjes is het ook mogelijk uw dekens te laten repareren. Bij het Drunens Ruiterhuis kun je winterdekens, regendekens, zomerdekens, vliegendekens, zweetdekens, overige dekens en sjabrakken dus gemakkelijk laten wassen en repareren! 

 

Professionele reiniging

Dekens worden bij de wasserij van Drunens Ruiterhuis professioneel gereinigd met computergestuurde machines. Hierbij worden de juiste wasmiddelen en temperaturen voor het betreffende product gebruikt, zodat de producteigenschappen zoals waterdichtheid worden behouden. De dekens worden daarnaast standaard gedesinfecteerd. Na afloop van het wasprogramma, worden de dekens in een droogkamer gedroogd door middel van warme en koude lucht. Er wordt geen droogtrommel gebruikt, wat krimpen en slijtage voorkomt. Ook worden de losse haren zo veel mogelijk verwijderd, waardoor je het product zo schoon en netjes mogelijk terug ontvangt. Wanneer het product klaar is, wordt deze in een doorzichtige folie verpakt, met daarop een sticker met de naam van de eigenaar. Hierdoor komt het juiste product weer compleet, netjes en schoon bij de juiste eigenaar terecht.

 

Hoe moet je de dekens aanleveren?

Om uw dekens en zadeldekjes via Drunens Ruiterhuis te laten wassen, kun je het product bij ons in de winkel inleveren. We verzoeken je om dekens aan te leveren in een vuilniszak, met de borstsluiting gesloten aan de bovenkant (bij de opening) van de vuilniszak. Aan de borstsluiting wordt in onze winkel dan het waslabel bevestigd.

Wanneer de deken ook gerepareerd moet worden, kun je dit aangeven bij het aanleveren van het product. Een medewerker zal de reparatie dan met je doorspreken. Ook is het mogelijk de deken volledig na te laten kijken, zodat jouw deken bijvoorbeeld weer helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen.

De kosten voor het wassen van een deken via Drunens Ruiterhuis bedragen €18,95. Bij het wassen van de dekens is het mogelijk om deze tegen een meerprijs weer waterdicht te maken. Ook is het mogelijk om te kiezen voor de Bucas Wash in verband met de garantie op de dekens. Dit is een speciale behandeling voor Bucas en Horseware dekens. De kosten voor het wassen van een zadeldekje bedragen €4,95. De kosten voor een deken reparatie hangen af van de aard van de reparatie. Bij het aanleveren van uw producten zal onze medewerker aangeven hoe snel de producten weer voor u klaar liggen en wat de prijs van een eventuele reparatie is. Meestal duurt dit ongeveer een week.