De deken-keuzehulp van Bucas

De deken-keuzehulp van Bucas

Over Bucas

Bucas is een geliefd en welbekend merk in de paardensport wereld. In 1981 is het bedrijf opgericht in Ierland. Bucas staat bekend om onder anderen de high performance en de waterbestendige turnout dekens. Door het Ierse weer, weet Bucas precies hoe ze jou en je paard tevreden kunnen krijgen met een goede deken. Al gauw kwamen zij met de nieuwste technologische ontwikkelingen rondom dekens die vocht afvoeren en jouw paard nog beter droog houden onder de deken.

Bucas Turnout dekens, vliegendekens, Smartex dekens, Therapy Recuptex dekens en big neck dekens; Bucas is toegankelijk voor elk paard en heeft voor elk probleem een oplossing. Elke deken is voorzien van het ''Click & Go'' sluitsysteem en van schouderplooien. Het sluitsysteem is extra veilig en de schouderplooien zorgen voor de perfecte pasvorm en extra ruimte rondom de schouder tijdens het grazen. De Smartex dekenserie heeft Bucas misschien wel het meest bekend gemaakt. Deze dekens zijn zo goed als onverwoestbaar, vanwege het gebruik van 3000 Denier ballistic nylon als buitenstof. Daarom is Bucas de beste keuze voor jouw paard en hoef jij je geen zorgen meer te maken bij regen of kou.

Maar welke deken past nou het beste bij de behoeften van jou en je paard? Ook voor die vraag heeft Bucas de oplossing; de Bucas deken keuzehulp.

 

Deken keuzehulp

Op de website van Bucas vind je een keuzehulp tool die je door het stellen van verschillende vragen, een dekenadvies toont. Door aan te geven wat voor paard je hebt, wat je belangrijk vindt bij een deken, voor welk seizoen de deken bedoelt is, etc. zoekt Bucas de perfecte deken voor jou en je paard!  Door 5 simpele en snelle vragen te beantwoorden, krijg je op deze manier een goed en professioneel advies over welke dekens het beste bij jouw behoeften passen. En niet te vergeten... al deze Bucas dekens shop je natuurlijk gewoon bij Drunens Ruiterhuis! Wil je graag toch nog even overleg met een van onze dekenspecialisten? Dan staan wij natuurlijk voor je klaar! Neem dan contact met ons op, en we helpen je graag verder.

Bekijk de Bucas deken keuzehulp >

Neem contact op met onze specialisten >

Bekijk het Bucas assortiment van Drunens Ruiterhuis >