TRIED & TESTED: Bucas Smartex Extra Big Neck

TRIED & TESTED: Bucas Smartex Extra Big Neck

TRIED & TESTED: Bucas Smartex Extra Big Neck

Een winter- en fleecedeken in één! Dat klinkt als muziek in de oren. Wil jij meer weten over de Bucas Smartex? Lees dan snel verder!

Deze innovatieve deken is een waterdichte winter-en fleecedeken in één. De Stay-dry voering voert het vocht af, droogt uw paard en zorgt dat de voering droog blijft op de huid van uw paard. 

Dit betekent dat alle Bucas Smartex dekens op een bezweet of nat paard kunnen worden gelegd. Je hoeft vervolgens ook niet meer te sjouwen met droge dekens, want deze deken voert het vocht zo goed af, dat je paard er áltijd droog onder zal blijven.

De Bucas Smartex modellen zijn duurzaam en bieden comfort voor uw paard. Ze beschikken over een groot temperatuurbereik en worden daarom beschouwd als de meest veelzijdige dekens die verkrijgbaar zijn.

Naast de Bucas Smartex bestaat er ook nog de Bucas Smartex Extra Big Neck. Deze uitvoering heeft zoals de naam al doet vermoeden, een bredere uitsparing voor de hals voor paarden met een breed front, veel schouder of/en een brede hals. Denk bijvoorbeeld aan hengsten, koudbloeden of Spaanse paarden. Verder heeft de Big Neck van Bucas precies dezelfde functie als de reguliere Bucas Smartex deken.

De Smartex heeft een goede pasvorm door de schouderplooien, Click’n Go voorsluiting en de waterproof en ademende ballistic nylon buitenkant. Verder blijven de Bucas dekens netjes liggen, ze trekken niet, schuiven niet en zien er ook nog eens heel chique uit.

Onderhoudstip

Om Bucas dekens optimaal te kunnen onderhouden, heeft Bucas een speciaal wasmiddel ontwikkeld om de dekens mee te behandelen. Hierdoor blijft de goede kwaliteit van de dekens bewaard. Bekijk het wasmiddel hier.

Zit de Bucas deken nog net niet perfect bij jouw paard? Probeer dan eens de buikflap extenders of chest extenders van Bucas, om verschillende onderdelen van de deken iets te kunnen verstellen.