Jouw persoonlijke dekenpasbox

Jouw persoonlijke dekenpasbox

De zoektocht naar de perfecte deken voor jouw paard of pony is soms moeilijk. Er zijn dekens in ongelooflijk veel maten, merken, modellen en pasvormen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook zo veel verschillende rassen en ‘modellen’ paarden. Om jou te helpen bij het vinden van de perfecte deken,  biedt Drunens Ruiterhuis de dekenpasbox aan.

Met onze dekenpasbox maken wij het mogelijk een aantal dekens uit te proberen. Je bestelt de dekens online, rekent af met AfterPay, je past en probeert de dekens thuis en je betaalt achteraf alleen voor de deken die het beste bij jouw paard of pony past! Bij de dekens krijg je uiteraard een flyer met alle uitleg in het kort. Wij geven je tijdens het gehele pasproces advies doormiddel van emailcontact, telefooncontact of een persoonlijk whatsapp video gesprek. Omdat we willen dat je 100% tevreden bent, kun je altijd rekenen op onze extra services. Dat is de persoonlijke service van Drunens Ruiterhuis!

Voorwaarden en spelregels voor het gebruik maken van de dekenpasbox:

  • In onze webshop (of in de winkel) bestel je de dekens die je graag zou willen proberen of passen. Je hebt zelf de keuze of je de bestelling al geheel wil afrekenen, of dat je kiest voor de AfterPay optie, waarmee je de dekens pas hoeft te betalen als je een keuze hebt gemaakt.
  • Wij sturen de dekens naar je op. Bij je pakket zit een flyer met uitleg over de dekenpasbox. Op deze flyer vind je niet alleen de informatie die in deze blog staat, maar ook informatie over hoe je ziet wanneer een deken wel of niet goed past.
  • Je past de dekens met een fleecedeken eronder. Hierdoor blijven de dekens schoon en fris, zodat iemand anders de deken na jou ook nog kan uitproberen of kopen.
  • Twijfel je? Stuur ons wat foto’s per Whatsapp (+31 6 20644469) of per mail (webshop@drunensruiterhuis.nl). Onze dekenspecialisten kijken dan met je mee, en geven je persoonlijk advies. Zo weet je precies welk model en welke maat het beste past bij jouw paard.
  • Heb je een keuze gemaakt? Stuur de deken(s) die je niet hoeft, naar ons terug met het retourformulier dat in je pakket zit.
  • Wanneer je pakket bij ons retour komt, controleren wij de dekens.
    • Zijn de dekens schoon en fris genoeg om terug in onze voorraad te gaan, dan verwerken we je retour en crediteren we de dekens die we terug hebben gehad. Als je nog niet hebt betaald, kan je dan ook het bedrag voldoen van de deken die je hebt gehouden. Als je al wel hebt betaald, krijg je het bedrag van de geretourneerde dekens terug.
    • Zijn de dekens vies of zitten er te veel haren op de deken? Dit kan gebeuren wanneer de deken bijvoorbeeld niet wordt gepast met een fleecedeken er onder. Wanneer dit voorkomt, krijg je slechts 80% van het bedrag terug. De overige 20% worden in rekening gebracht voor het reinigen van de deken, zodat deze weer klaar is voor verkoop. Zorg er dus voor dat je hierop let bij het passen van de dekens!

Wil je graag meer informatie over de dekenpasbox, of twijfel je over welke dekens je zou kunnen uitproberen? Neem contact met ons op via webshop@drunensruiterhuis.nl, of + 31 620644469, en we brengen je in contact met onze dekenspecialisten.