LeMieux Arika Dekenlijn

LeMieux Arika Dekenlijn

LeMieux Arika Deken Collectie

LeMieux heeft een uitgebreide periode van onderzoek en ontwikkeling op zich genomen, met als resultaat de nieuwe collectie dekens. Het assortiment omvat drie gewichten van Turnout-dekens met halsstukken, een “Featherweight” Turnout-deken voor de warmere maanden en Stable-dekens in verschillende gewichten met losse halsstukken. De dekens beschikken over een naadloos design en zijn ademend, waterdicht en comfortabel warm. Om een nog betere bewegingsvrijheid te garanderen heet LeMieux gebruik gemaakt van een eigen gepatenteerd design, de dekens zijn doordoor zeer innovatief en bieden veel draagcomfort voor elk paard.

 

LeMieux Arika Lijn USP’s

  • Naadloos design
  • Ademend
  • Outdoor-dekens zijn waterdicht
  • Hogere hals-afsluiting waardoor water niet naar binnen loopt
  • Binnenste laag is ook waterdicht, paard wordt niet nat door opspattend water
  • Veel bewegingsvrijheid door gepatenteerd Design
  • Sterke T-bar sluiting
  • Druk verlagend door “pressure relief system”
  • Antibacterieel & antistatisch

 

Regendeken LeMieux Arika Featherweight Turnout Rug 0g

De Arika Featherweight Turnout Rug 0 gram is een waterdichte paardendeken. De regendeken is gemaakt van 900 Denier waterdicht oxford weave materiaal. Dit materiaal is ademend en bevat antistatische en bactericide eigenschappen. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort voor je paard!

De regendeken kun je gemakkelijk bevestigen door middel van de T-bar voorsluiting, 3 kruissingels en een staartkoord. De siliconen staartkoord is door het materiaal gemakkelijk schoon te krijgen. Daarnaast is de deken voorzien van reflecterende strepen, waardoor hij extra goed opvalt.

De deken wordt inclusief bijpassende hals geleverd. Deze hals is afneembaar, waardoor je zelf kunt bepalen of je je paard een hals op doet of niet. Daarnaast is deze deken voorzien van een linersysteem, waardoor je voor de koudere dagen een extra onderdeken uit de Arika dekenlijn kunt bevestigen!

 

Deken LeMieux Arika Storm-Tek turnout (100 & 200 gram)

De LeMieux Arika Storm-tek Turnout deken is gemaakt van innovatieve materialen die speciaal ontwikkeld zijn voor duurzaamheid, de beste bescherming voor uw paard te bedien en een ademend vermogen. Zeker niet gek dat de Arika Storm-Tek deken een prijswinnende deken is.
De Storm-tek dekens zijn waterdicht, maar biedt maximaal ademend vermogen en minimaal gewicht. De hals die bij de outdoordeken zit kan worden losgemaakt.

De deken is gemaakt van 1200 Denier waterdicht oxford weave en heeft een speciale thermo binnen-voering wat je paard lekker warm houdt. De deken beschikt over bevestigingen voor liners, 3 buiksingels, een t-bar borstsluiting en een siliconen staartriem. De deken is voorzien van een waterdichte onderkant wat ervoor zorgt dat je paard niet nat wordt door opspattend water.

De deken is voorzien van reflecterende strepen waardoor je paard extra goed opvalt en is antibacterieel & antistatisch.

 

Staldeken LeMieux 0 grams

De staldeken van LeMieux is gemaakt van Oxford weave polyester wat de deken ademend en vochtregulerend maat. De deken is voorzien van een T-bar borstsluiting, heeft 2 kruissingels en heeft een staartriem dat gemaakt is van een zacht koord.

Het materiaal van waar de deken gemaakt is, voelt een beetje aan als katoen. Hierdoor is het draagcomfort van de deken extra hoog.

 

Staldeken LeMieux Arika 100 grams

De Staldeken van LeMieux is gemaakt van 210 Denier Diamond Ripstop. Dit innovatieve materiaal heeft als eigenschap dat het duurzaam is, optimaal ademend en optimaal comfort biedt. De ripstop van de deken is erg sterk.

De staldeken is voorzien van een T-bar borstsluiting, gewatteerde panels, thermo binnenvoering, 2 kruissingels, een staartriem van zacht koord en is antibacterieel en antistatisch.

Ook heeft de staldeken een liner bevestiging en is het mogelijk om er een halsstuk bij te kopen en die te bevestigen aan de deken.

 

Onderdeken LeMieux Arika 100gr

Deze onderdeken (liner) van LeMieux is gemakt van 210T-Polyester, in combinatie met een thermo binnenvoering. Dit materiaal bevat bactericide en antistatische eigenschappen.

 De onderdeken van LeMieux is voorzien van een klittenband borstsluiting, D-ringen bij de hals voor dekenbevestiging en heeft een clip bevestiging aan de achterkant van de deken.

 

 

Dekenmaten

Een goed passend deken ligt recht, voorkomt schuiven en schuurplekken. Gebruik een meetlint om de juiste dekenmaat te bepalen. Meet vanaf het midden van de borst tot aan de achterkant van de bil. In Nederland gebruiken we de ondermaat in cm’s om de dekenmaat aan te geven. Houd rekening met de conformatie van het paard wanneer je de maat bepaald voor de deken.Gerelateerde artikelen