Stel jouw eigen One-K Defender helm samen

Stel jouw eigen One-K Defender helm samen

Stel jouw eigen One-K Defender helm samen

Met de One-K Defender Convertible rijhelm heeft het merk One-K een nieuw concept op de markt gebracht. Deze rijhelm is volledig naar wens samen te stellen. Lees snel verder voor de mogelijkheden en meer informatie.


One-K is een prachtig merk dat bekend staat om haar elegante en functionele rijhelmen. One-K komt met iets nieuws: De One-K Defender Convertible rijhelm.

De One-K Defender Convertible helm is gebaseerd op het standaard Defender model van dit merk. De Defender rijhelm is een zeer modieuze en functionele rijhelm, die al in enkele verschillende uitvoeringen verkrijgbaar was. De One-K Defender rijhelm is tevens voorzien van een erg goede ventilatie. De rijhelm beschikt (net zoals alle andere One-K helmen) over een uitneembare en uitwasbare binnenvoering. Uiteraard zijn deze rijhelmen niet alleen erg mooi en functioneel, maar voldoen deze ook aan hoge eisen voor veiligheid (ASTM-, CE EN-, en VG1 normen). Voorheen kon je het Defender model bijvoorbeeld bestellen met een glossy schaal en een Swarovski rail of een glitter top. Dit waren echter alleen enkele standaard optie-combinaties die je kon bestellen. Echt zelf samenstellen of customizen is met de standaard Defender helm niet mogelijk.

De nieuwe Convertible versie van het Defender model gaat nóg een stapje verder. Wat deze helm zo uniek maakt, is het feit dat ieder onderdeel van deze rijhelm zelf te kiezen is. Je kiest de schaalkleur (zwart of navy), je kiest een kleur voor de rail (bijvoorbeeld mat, glossy of Chrome zilver), je kiest een kleur voor het front (bijvoorbeeld mat, glossy of Chrome zilver) en je kiest een top. Voor de top zijn er meer dan 20 opties en voor alle andere onderdelen zijn ook erg veel verschillende kleuren en materialen beschikbaar, waardoor je gemakkelijk een unieke combinatie van opties kiest voor jouw eigen One-K rijhelm. Hierdoor kan je een unieke helm samenstellen die bijvoorbeeld perfect past bij de rest van jouw paardrij-outfit.

Kortom, je kiest zelf de:

  1. Schaalkleur
  2. De kleur van de Rail
  3. De kleur van het front
  4. Je eigen top

Drunens Ruiterhuis heeft een leuk assortiment aan showmodellen van dit rijhelm model op voorraad in de winkel. Hierdoor kan je enkele leuke opties alvast bij elkaar bekijken, waardoor je een mooie impressie krijgt van de mogelijkheden. Deze showmodellen vindt je tevens terug op onze webshop.

Waarom zijn wij bij Drunens Ruiterhuis nou juist zo’n fan van dit nieuwe model? Daarvoor zijn er een aantal redenen:

  • Dit leuke nieuwe model heeft erg veel mogelijkheden, waardoor je echt een volledig unieke combinatie kan bestellen bij jouw rijoutfit.
  • Niet alleen zijn alle opties erg mooi, maar deze zijn ook nog eens erg betaalbaar! Hierdoor krijg je toch een volledig custom-made rijhelm, voor een nog steeds erg leuke prijs.
  • One-K en Drunens Ruiterhuis werken graag nauw samen om jou zo snel mogelijk je nieuwe helm te kunnen bieden. Daarom is het mogelijk gemaakt dat jouw nieuwe custom rijhelm al binnen een week aan ons geleverd wordt vanuit One-K. Na bestellen heb je jouw nieuwe rijhelm dus al na ruim een week in huis!
  • Heb jij een custom Defender Convertible rijhelm maar ben je ene van de opties na een tijdje toch beu? Laat het ons weten! Wij kunnen iedere optie ook los bestellen, en onze experts bij Drunens Ruiterhuis kunnen jouw helm dan weer volledig ombouwen met de nieuwe optie(s). Hierdoor is het ook mogelijk om nu een custom One-K rijhelm te bestellen, en deze over een tijdje weer wat aan te passen naar bijvoorbeeld een andere detailkleur!*Je kunt je helm aanpassen, maar dit is niet geschikt voor dagelijks wisselen.

Ben jij benieuwd geworden naar deze mooie rijhelm? Of wil jij meer weten over welke opties allemaal mogelijk zijn bij het samenstellen van jouw One-K rijhelm? Bekijk het assortiment op onze webshop, kom onze showmodellen bewonderen in de winkel, of neem contact op met onze experts. We helpen je graag verder bij jouw zoektocht naar de perfecte rijhelm!