Passier hoofdstel Favorite powered by Ingrid Klimke

Passier hoofdstel Favorite powered by Ingrid Klimke

Passier hoofdstel Favorite powered by Ingrid Klimke

 

Op zoek naar een hoofdstel van hoge kwaliteit en een geweldige visie erachter? Dan hoef je niet verder te zoeken! Passier staat voor jarenlange ervaring en kwaliteit betreft hun zadels en hoofdstellen. Kwaliteit, duurzaamheid, traditie en betrouwbaarheid staan zeer hoog in het vaandel bij Passier!

Er wordt binnen het bedrijf constant ontwikkeld, verbeterd en geïnnoveerd waardoor Passier artikelen een absoluut begrip in de paardenwereld zijn.

Trenshoofdstellen van Passier

De hoofdstellen van Passier worden, net als alle andere Passier artikelen, zorgvuldig ontworpen, constant getest en strikt gecontroleerd op kwaliteit. Comfort voor het paard en paard vriendelijkheid staat ten alle tijden voorop en ook dat zie je terug in de hoofstellen. De hoofdstellen worden met de hand gemaakt en over alle aspecten wordt nagedacht. Een mooi voorbeeld van een van deze hoofdstellen is bijvoorbeeld het Passier hoofdstel Favorite powered by Ingrid Klimke

Dit prachtige, luxe hoofdstel is, net als alle producten van Passier, gemaakt van hoge kwaliteit leer en in nauwe samenwerking met hun partner olympisch eventing amazone Ingrid Klimke.

Het zachte kopstuk is volledig anatomisch gevormd en is rond de oor uitsparingen extra zacht onderlegd. Het kopstuk heeft tevens een extra uitsparing op de halswervel van het paard waardoor deze de druk op deze gevoelige plek optimaal verminderd en verdeeld. De anatomisch gevormde neusriem is ook zeer zacht onderlegd en biedt maximaal comfort. De golvende frontriem met mooie grote Premium Crystal stenen zorgt voor een super chique uitstraling en maakt het hoofdstel prachtig compleet.
Dit hoofdstel is verkrijgbaar in de kleuren zwart & havanna bruin, in de maten pony, cob, full en extra-full.

Shop het Passier Favorite hoofdstel hier online. Gerelateerde artikelen