VACATURE: Stagiaires gezocht

VACATURE: Stagiaires gezocht

Drunens Ruiterhuis is opzoek naar stagiaires

Ben jij opzoek naar een toffe stageplaats waarin jij leuke groeikansen krijgt? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een van de grootste en beste paardensportwinkels van Nederland? Solliciteer dan voor een stageplek bij Drunens Ruiterhuis. Wie weet kunnen wij je de perfecte stageplek bieden!

Drunens Ruiterhuis beschikt over een uniek assortiment van toonaangevende producten van merken zoals De Niro Boot, Anatomica, Pikeur, Equiline, Samshield, KEP Italia en ontelbaar veel andere merken. Voor verschillende afdelingen is Drunens Ruiterhuis opzoek naar stagiaires. De werkzaamheden zijn dus erg variërend, waardoor altijd de perfect passende plek voor jou gevonden kan worden! Deze werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld vallen onder de afdelingen winkelverkoop, webshop, marketing, groothandel, administratie, logistiek, etc. Niet alleen bieden we je een fijne stageplek met goede begeleiding; ook zullen we er zeker voor zorgen dat je voldoende kansen krijgt voor eventuele schoolopdrachten en zelfontwikkeling.

Wat vragen wij

- Een student die voor een periode van minimaal een paar maanden een stageplek zoekt
- Een student die maximaal een half uur van Drunens Ruiterhuis af woont en die zelf voorzien is van vervoersmogelijkheid naar de winkel / het kantoor tijdens de stageperiode.
- Een student met passie voor de paardensport.

 

Wat bieden wij

- Een kijkje achter de schermen bij een van de grootste en beste paardensportwinkels van Nederland
- De mogelijkheid tot het inbrengen van eigen ideeën
- Een jong en dynamisch team waarin je echt meegenomen wordt
- Goede begeleiding tijdens je hele stage
- Leuke personeelskorting op het assortiment van Drunens Ruiterhuis
- En niet onbelangrijk; een leuke stage vergoeding

 

Solliciteer nu

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf hier wel stagelopen, of ken jij iemand die nog een stage zoekt? Stuur dan een (korte) motivatiebrief met een CV naar [email protected] t.a.v. Anouk Bosch. We zullen na het ontvangen van je CV en motivatie zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wellicht tot ziens!