VACATURE: Stagiaires

VACATURE: Stagiaires

Drunens Ruiterhuis is opzoek naar stagiaires

Wil jij de wereld van de paardensport ontdekken en jezelf ontwikkelen bij een van Nederlands meest vooraanstaande paardensportwinkels? Bij Drunens Ruiterhuis krijg je de kans om een meewerkstage te doen in 2024 en je talent te ontplooien binnen een dynamische omgeving.

We bieden een unieke kans om verschillende afdelingen te verkennen, zoals winkelverkoop, webshop, marketing, groothandel en meer. Ontdek jouw passie en specialiseer je binnen ons assortiment van toonaangevende merken, waaronder De Niro Boot, Anatomica, Pikeur en Equiline.

Bij Drunens Ruiterhuis krijg je niet alleen goede begeleiding, maar ook ruimte voor persoonlijke groei en schoolopdrachten. Klaar om jouw carrière in de paardensport een kickstart te geven? Solliciteer nu voor een stageplek en wie weet verwelkomen we jou binnen ons gepassioneerde team!

Benieuwd in wat voor team je terecht komt?

 

Wat vragen wij:

- Een student die voor een periode van minimaal een paar maanden een stageplek zoekt
- Een student die maximaal een half uur reistijd van Drunens Ruiterhuis af woont en die zelf voorzien is van vervoersmogelijkheid naar de winkel / het kantoor tijdens de stageperiode.
- Een student met passie voor de paardensport.

 

Wat bieden wij:

- Een kijkje achter de schermen bij een van de grootste en beste paardensportwinkels van Nederland
- De mogelijkheid tot het inbrengen van eigen ideeën
- Een jong en dynamisch team waarin je echt meegenomen wordt
- Goede begeleiding tijdens je gehele stage
- Leuke personeelskorting op het assortiment van Drunens Ruiterhuis
- En niet onbelangrijk; een leuke stage vergoeding

 

Solliciteer nu:

Ben jij of ken jij iemand die het leuk zou vinden om ons team te komen versterken als stagiaire? Stuur dan een (korte) motivatiebrief met een CV naar [email protected] t.a.v. Janneke. We zullen na het ontvangen van je CV en motivatie zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Natuurlijk willen wij er zeker van zijn dat we de perfecte toppers vinden om ons super-team te versterken. Daarom nemen we de tijd om alle reacties te verzamelen. Hierdoor kan het zo zijn dat je niet direct een reactie van ons ontvangt.

Solliciteer direct >