Getest! De producten van Galloping Goop

Getest! De producten van Galloping Goop

Getest! De producten van Galloping Goop

Wie houdt er niet van een perfect witte schimmel? Soms tref je ze helaas meer groen dan wit aan als je ze uit de wei haalt. Zouden ze het expres doen? Met Galloping Goop los je dit probleem gemakkelijk op!

Met de producten van Galloping Goop is dit probleem zo opgelost, Galloping Goop doet meer dan alleen vuil en vet van de vacht verwijderen. Met een mild schuimende werking behoudt de huid zijn natuurlijke (en benodigde) oliën en vetten. Dankzij de Aloë Vera en Vitamine E worden huid en haar gevoed en krijgt je beste vriend zijdezacht, super glanzend haar en een gezonde huid.
Alle Galloping Goop producten zijn biologisch afbreekbaar, niet giftig, geschikt voor alle leeftijden (ook voor honden, katten, kippen, etc.), en zonder toegevoegde siliconen en chemicaliën. Hierdoor is Galloping Goop een uitstekende keuze om paarden van alle rassen te verzorgen, voor alle disciplines.

Een aantal van onze medewerkers en klanten hebben de producten van Galloping Goop uitgeprobeerd, en de resultaten bewijzen zeker de goede werking!

  

 

 

WANNEER GEBRUIK JE WELK PRODUCT?

De De-Greaser is voor als ze echt vies zijn, de De-Greaser werkt echt op het vuil in en maakt het echt los. De shampoo is net zoals een reguliere shampoo, maar hier zit ook gelijk een anti-klitmiddel in zodat de manen en staart makkelijker uitkambaar zijn. De 5 in 1 spray heeft verschillende functies waaronder verzorgen, ontklitten en vlekken verwijderen. Voor het beste wedstrijdresultaat eerst de De-Greaser, dan de shampoo en dan de 5 in 1 spray. De shampoo doekjes zijn handig en gemakkelijk te gebruiken voor de snelle schoonmaak van vlekken of meer. Verwijdert vuil en viezigheid uit de vacht, manen en staart zonder natuurlijke oliën te verwijderen. Ook zijn de doekjes geschikt om je harnachement mee te reinigen en verzorgen.

IS JE PAARD HEEL ERG VIES?

Dan kan je beter eerst de GG-Shampoo gebruiken en vervolgens de De-Greaser. Het beste is om de De-Greaser dan 15 minuten te laten inwerken. Veel mensen willen de eerste keer te veel gebruiken, dat is niet nodig. Het haar hoeft maar licht vochtig te worden van de De-Greaser, niet doorweekt. Hierdoor is Galloping Goop erg zuinig in gebruik.