VACATURE: Administratief medewerker - Parttime

VACATURE: Administratief medewerker - Parttime

Onze salessupport-afdeling is opzoek naar een parttime administratief medewerker!

Drunens Ruiterhuis groeit! Daarom zijn wij opzoek naar versterking voor onze customer service afdeling.

Onze salessupport afdeling is opzoek naar een scholier voor administratieve werkzaamheden. Bij voorkeur ben je beschikbaar in ieder geval op zaterdagen en in overleg wellicht een 2e dag per week. Als administratief medewerker ondersteun je de afdeling Sales Support. Je helpt hen met verwerken van bestellingen, klantafspraken en orders. Verder ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden: Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden zoals het vastleggen van afspraken, muteren van klantgegevens en het afhandelen van eventueel ontstaande klachten; Je helpt klanten die vragen hebben over bestellingen, acties en de webshop; Je helpt de klant verder op de website mocht de klant hier zelf niet uit komen.

 

Salessupport bij Drunens Ruiterhuis

Onze salessupport afdeling is verantwoordelijk voor alle klantenservice voor zowel onze winkel, onze webshop en onze groothandel. Deze klantenservice loopt via kanalen zoals mail, telefoon, live chat, WhatsApp, Facebook messenger, Instagram DM en verschillende andere! Het doel van deze afdeling is het zo goed mogelijk ondersteunen van de winkel, door het zo goed en compleet mogelijk afhandelen van de klantenservice via alle mogelijke kanalen. Dit is niet alleen het beantwoorden van chats, telefoontjes en mailtjes, maar bijvoorbeeld ook het versturen van updates en orderbevestigingen over orders naar zowel onze groothandelsklanten als onze directe Drunens Ruiterhuis klanten.

Klinkt dit voor jou als een eitje? Dan zijn wij natuurlijk heel benieuwd naar jouw skills en motivatie om te komen werken in dit gezellige team!

 

Benieuwd in wat voor team je terecht komt?

Tell me more!

Wat houdt zo’n gave baan bij een van de grootste en beste ruitersportwinkels van Nederland nou eigenlijk nog meer in? Dan zullen we je vertellen…

  • Marktcomfort salaris; Je verdient genoeg om in het weekend een rondje te kunnen geven aan je vrienden. Daarnaast bouw je pensioen op (conform CAO).
  • Jong en dynamisch team; Er wordt veel gelachen op kantoor, we lunchen uitgebreid samen en er zijn regelmatig gezellige etentjes, feestjes en uitjes.
  • Klantenservice-ervaring is geen vereiste. Wel een pré; Je leert onze klanten (nog beter) helpen van onze ervaren toppers in het vak, en misschien leer jij hen zelfs nog wel wat bij!
  • Doorgroeimogelijkheden; We staan voor alles open. Daarom werken veel van onze medewerkers al jaren met veel plezier bij ons.
  • Personeelskorting en andere extra’s; een erg leuke korting op alle producten en merken in de winkel én leerzame trainingen met het team.

De ideale werknemer bestaat misschien niet, maar als je passie hebt voor de paardensport, voor contact met anderen, en voor shoppen, en ook nog eens alles doet om klanten helemaal tevreden te houden over hun ervaring met Drunens Ruiterhuis, dan pas je zéker in ons team en in de functie die we voor je hebben. 

 

Go for it!

Ga jij de uitdaging met ons aan?!? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV (uiteraard met een leuke foto van jou) per email aan Janneke Schoenmakers, via [email protected].

Natuurlijk willen wij er zeker van zijn dat we de perfecte toppers vinden om ons super-team te versterken. Daarom nemen we de tijd om alle reacties te verzamelen. Hierdoor kan het zo zijn dat je niet direct een reactie van ons ontvangt.

Solliciteer direct >