Ben jij al klaar voor de Kampioenschappen? Bekijk hier onze wedstrijd must-haves!

VACATURE: Verkoopmedewerker - Parttime

VACATURE: Verkoopmedewerker - Parttime

Vacature - Verkoopmedewerker, parttime

Voor de zaterdag en 1 doordeweekse middag.

 

De functie: verkoopmedewerker (m/v)

Doe jij niets liever dan shoppen, zit jij altijd bovenop de nieuwste trends, en houd jij bovendien van gezelligheid en contact met anderen? Dan ben jij wat wij zoeken! Wat nou als je die passie voor shoppen en fashion zou kunnen combineren met een goed salaris, de aller leukste collega’s, en de gaafste paardensportartikelen van de beste merken?! Dan ben je bij Drunens Ruiterhuis aan het juiste adres.

Als verkoopmedewerker bij Drunens Ruiterhuis krijg je de belangrijke taak om vanuit je winkelervaring, servicegerichtheid en mensenkennis, op enthousiaste manier ons assortiment aan allerlei klanten te verkopen. Het grootste deel van de tijd breng je door op onze winkelvloer. Hier ben je dan ook binnen korte tijd een vertrouwd gezicht voor onze klanten! Jouw positieve houding inspireert anderen, je kunt goed omgaan met feedback, je hebt doorzettingsvermogen en je beschikt over de nodige mensenkennis. Klinkt dit voor jou als het perfecte plaatje? Lees dan snel verder!

Drunens Ruiterhuis biedt een uitgebreid (intern) opleidingsplan met doorgroeimogelijkheden naar personal shopper of naar laarzen,- helmen,- of bittenspecialist. Bij Drunens Ruiterhuis leren we je met plezier alle ins en outs van ons assortiment en onze doelgroep.

Benieuwd in wat voor team je terecht komt?

 

Tell me more!

Wat houdt zo’n gave baan bij een van de grootste en beste ruitersportwinkels van Nederland eigenlijk in? Dat zullen we je vertellen…

  • Marktcomfort salaris; Je verdient een marktconform salaris naar gelang je leeftijd én ervaring. Daarnaast bouw je pensioen op (conform CAO).

  • Jong en dynamisch team; Er wordt veel gelachen op de vloer, we lunchen uitgebreid samen (op kosten van Drunens Ruiterhuis!) en er zijn regelmatig gezellige etentjes en uitjes.

  • Verkoopervaring is een pré; Je leert (nog beter) verkopen van onze ervaren toppers in het vak, en misschien leer jij hen zelfs nog wel wat bij met jouw top verkoopskills. 

  • Doorgroeimogelijkheden; We staan voor alles open. Daarom werken veel van onze medewerkers al jaren met veel plezier bij ons.

  • Personeelskorting en andere extra’s

Drunens Ruiterhuis biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige, collegiale werksfeer in een gezellige Brabantse omgeving. Je wensen en ambities worden serieus genomen en er wordt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. 

De ideale werknemer bestaat misschien (nog) niet, maar als je passie hebt voor de paardensport, voor fashion en voor shoppen, en ook nog eens alles doet om klanten helemaal blij de deur uit te laten gaan, dan pas je zéker in ons team en in de functie die we voor je hebben.

 

Get in touch!

Woon jij binnen een straal van 35 km vanaf onze winkel (Drunen), ben jij beschikbaar op zaterdag en 1 doordeweekse middag, en klinkt bovenstaande omschrijving als de ideale plek voor jou?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV (uiteraard met een leuke foto van jou) per email aan Janneke Schoenmakers, via [email protected].

Natuurlijk willen wij er zeker van zijn dat we de perfecte toppers vinden om ons super-team te versterken. Daarom nemen we de tijd om alle reacties te verzamelen. Hierdoor kan het zo zijn dat je niet direct een reactie van ons ontvangt.

Solliciteer direct >