Wij zijn geopend! Winkel, Webshop & Zadelpassers. - 1e & 2e Pinksterdag zijn wij gesloten!

Vincere Riding Boots

Vincere Riding Boots

Vincere Riding Boots

Het merk Vincere staat bij Drunens Ruiterhuis al jaren bekend om haar fijne en betaalbare paardrijbroeken. Ieder seizoen zijn een aantal nieuwe modellen van dit mooie merk beschikbaar, die altijd erg populair zijn onder ruiters en amazones van iedere leeftijd. Dit jaar komt Vincere met iets nieuws: Vincere Riding Boots; een nieuw paardrijlaarzen merk, met het vertrouwde Vincere gevoel.

Het nieuwe merk Vincere Riding Boots presenteert in 2020 een nieuw model rijlaars. Deze Vincere rijlaarzen zijn gemaakt van zacht leder van goede kwaliteit. Het ontwerp van de laarzen is afgewerkt met een uniek lakdetail aan de top. De Vincere rijlaarzen zijn tevens voorzien van twee rits beschermers, waarvan een bovenaan en een onderaan de easy zip rits. Naast deze rits in de achterkant van de laars, is een elastisch paneel geplaatst. Dit zorgt voor wat extra speling in de kuitmaat van deze rijlaarzen. De grip zool waarvan deze laarzen zijn voorzien, zorgt voor optimale grip en hoog comfort in de stijgbeugel. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de Vincere Riding Boots laarzen geschikt zijn voor ruiters en amazones van iedere leeftijd en in ieder discipline.

De USP’s van de Vincere rijlaarzen nog eens op een rijtje:

٧   Partij van 100 paar op voorraad
٧   Zacht leder van goede kwaliteit
٧   Voorzien van een onderste en bovenste rits beschermer
٧   Elastiek naast de rits, voor extra comfort
٧   Uniek lakdetail op de top
٧   Sterke easy-zip rits
٧   Grip zool voor optimale grip in de beugels

Drunens Ruiterhuis biedt een partij van 100 paar van deze rijlaarzen aan, die vanaf Hemelvaartsdag 2020 beschikbaar zijn. Deze fijne laarzen zijn verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €279,95. Echter shop je deze rijlaarzen bij Drunens Ruiterhuis tegen een leuke actieprijs!
Let op, het gaat om een partij van 100 paar Vincere Riding Boots laarzen. Hierbij geldt dus: op = op!

Let op: Op Hemelvaartsdag 2020 (donderdag 21 mei) is Drunens Ruiterhuis gesloten. Op de zondag daarna (zondag 24 mei) is Drunens Ruiterhuis extra geopend van 12:00 tot 17:00. Uiteraard kan je deze fijne Vincere laarzen ook vanuit huis bestellen op onze webshop.