Let op! i.v.m. Pasen en drukte bij de pakketdiensten kunnen de levertijden langer zijn. Bestel dus op tijd!

 

Design jouw eigen rijhelm

Wil jij graag jouw eigen cap samenstellen? Bij Drunens Ruiterhuis hebben wij veel opties en mogelijkheden voor het samenstellen van jouw paardrijcap van onder andere KEP Italia, Samshield en KASK.

 De mogelijkheden zijn eindeloos; alles is mogelijk. Op deze pagina zullen wij een aantal opties laten zien voor jouw custom-made rijhelm.

Heb je vragen? Zou jij graag hulp krijgen bij het kiezen van jouw opties? Heb jij je ontwerp al bedacht? Neem contact met ons op en wij helpen jou graag met het creëren van jouw droom cap! Je kunt ons bereiken via mail, chat, bellen, whatsapp of in de winkel.

 

KEP Italia

KEP Italia wil ruiters van elke niveau, in elke disciplines de beste veiligheid bieden, met de nieuwste innovaties! Veiligheid, comfort, design, technische prestaties en elegantie zijn dan ook doelen die KEP altijd nastreeft.

KEP Italia is een toonaangevend bedrijf in de productie van rijhelmen. Het bedrijf is opgericht in 2007 met als doel technologie, design, materialen en veiligheid te verkennen en combineren. Alle KEP Italia rijhelmen zijn traceerbaar en ondergaan strenge controles door internationale veiligheidscertificeringsinstanties voor de paardensport! Zo voldoen alle KEP Italia caps aan de veiligheidsnorm volgens de VG1 01.040 2014-12-norm, ASTM F1163/2015 homologatie en ISO 9001-certificering. Dit houdt in dat zij door zwaardere test moeten, dit zijn eisen op het gebied van schokabsorptie, weerstand, riemsterkte en stabiliteit.

Het merk KEP Italia biedt naast showmodellen en standaard rijhelmen, ook de mogelijkheid om je eigen unieke cap samen te stellen. Hierbij kunnen verschillende texturen en kleuren worden gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan python, kalfsleer, swarovski, satijn en glitter. Heb je moeite met kiezen of twijfel je tussen een paar rijhelmen? Of stel jij misschien liever je eigen KEP Italia rijhelm samen? Neem dan een kijkje op deze pagina of neem contact op met onze product specialisten!

 

 

  

 

Samshield

De filosofie achter Shamshield: Samshield is het resultaat van een mix tussen de behoeften van de jonge ruiter, creatieve energie van de jonge ontwerper en technische visie van ingenieur. Samshield filosofie is gesteld om telkens opnieuw de ultieme mix op het gebied van actieve en passieve veiligheid, comfort, hygiëne, materiaal en de afwerking van hoge kwaliteit en maatwerk te realiseren. Modern paardrijden eisen innovatie, Samshield levert hier een grote bijdrage in door de toevoeging van elegantie en het onderscheidend vermogen. Ook voldoen alle Samshield rijhelmen aan de veiligheidsnorm volgens de VG1-norm. Dit houdt in dat zij door zwaardere tests moeten, dit zijn eisen op het gebied van schokabsorptie, weerstand, riemsterkte en stabiliteit.

Samshield heeft een basis model, die je als klant geheel naar eigen wens kunt samenstellen en elk detail zelf kunt bepalen; De basis van de rijhelm kan gekozen worden in shadowmatt, glossy of alcantara.

Heb je moeite met kiezen of twijfel je tussen een paar rijhelmen? Of stel jij misschien liever je eigen Samshield rijhelm samen? Neem dan een kijkje op deze pagina of neem contact op met onze product specialisten!

 

Stap 1: kies het Samshield model

Samshield rijhelmen kun je in 2 verschillende modellen bestellen: het standaard model of het Miss Shield model. Het Miss Shield model van Samshiel heeft een extra brede zonneklep t.o.v. het standaard model.

 

 

Stap 2: Kies de kleur schaal

Samshield heeft een aantal opties in het materiaal en de kleur van de schaal. Ga jij voor een blauwe Samshield cap, bruine rijhelm of zwarte paardrijcap? Daarnaast kun je nog kiezen voor een Matt, Glossy of Alcantara schaal.

Stap 3: Kies de kleur top

De keuze is reuze met alle Samshield mogelijkheden voor de top van je cap. Kies uit verschillende kleuren en/of kristallen. Voor iedere ruiter of amazone is er een perfecte top te vinden!

 

 

Stap 4: Kies de kleur en soort Blazon

Het Samshield blazon zit aan de voorkant van de rijhelm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitstralingen. Ga jij voor een Chrome of Crystal Fabric blazon? En in welke kleur? Neem hier een kijkje!

 

Stap 5: Kies de kleur en soort trim

Ook de trim van Samshield rijhelmen kun je zelf kiezen. Er zijn verschillende kleuren en uitstralingen. Zo kun je kiezen uit een Chrome, Glossy, Matte of Metallic trim in heel veel verschillende kleuren.

 

Stap 6: Voeg eventuele extra opties toe!

Wil jij nog net dat beetje extra uitstraling toevoegen aan jouw zelf samengestelde Samshield rijhelm? Ga dan voor nog een extra detail met extra Swarovski kristallen:

 

 

Kask

Het merk KASK is een kwaliteitsvol rijhelmen merk gevestigd in Italië. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en vervaardigen van veiligheidshelmen. Sinds 2004 is KASK actief, een vrij jong bedrijf maar dankzij het getalenteerde en deskundige team hebben zij in korte tijd het bedrijf een enorm succesvol weten te maken. KASK heeft een missie geformuleerd waaraan elke veiligheidshelm moet voldoen. "De perfecte balans vinden tussen technologische kwaliteit, functionaliteit, veiligheid gepaard met een aantrekkelijk design". Voortdurend vindt er onderzoek plaats waarmee KASK zich verder kan verbeteren en nog meer kwaliteit kan toevoegen aan hun veiligheidshelmen. Ook voldoen alle KASK rijhelmen aan de veiligheidsnorm volgens de VG1-norm.

Kask rijhelmen kun je ook naar wens samenstellen.

Heb je moeite met kiezen of twijfel je tussen een paar rijhelmen? Of stel jij misschien liever je eigen Kask rijhelm samen? Neem dan een kijkje op deze pagina of neem contact op met onze product specialisten!