Zondag 25 april en Koningsdag dinsdag 27 april zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00! Wil je graag komen shoppen in de winkel voor helmen, laarzen of kleding?! Dat kan! Maak dan een shopping afspraak dan mag je vrij komen shoppen. Voor paardenbenodigdheden en reparaties hoef je geen afspraak te maken. Maak hier jouw shopping afspraak!

Klantenkorting

Bij Drunens Ruiterhuis krijgen klanten altijd 10% klantenkorting op bijna het gehele assortiment.

 

Hoe krijg ik deze korting?

Wanneer je een bestelling plaatst op de website van Drunens Ruiterhuis, maak je een account aan (of je plaatst de bestelling als gast). Wanneer je een account aanmaakt, komen je bestelgegevens in ons systeem te staan, zodat wij alles goed en snel kunnen verwerken. Alle klanten met een account, komen in aanmerking voor onze 10% klantenkorting! Wanneer je inlogt op onze website, zal de 10% klantenkorting automatisch worden verrekend op de producten op onze webshop. Hierdoor kan jij gemakkelijk profiteren van jouw korting, en zie je direct de juiste prijzen. 

Ook in onze fysieke winkel bieden wij je deze vaste klantenkorting. Wanneer je in onze winkel afrekent, en je de aankoop op je klantenaccount in ons systeem laat zetten, dan wordt de 10% klantenkorting direct voor je verwerkt aan de kassa!

Deze vaste klantenkorting is niet het enige voordeel van het hebben van een Drunens Ruiterhuis klantaccount. Doordat we jouw gegevens en bestelgeschiedenis zorgvuldig opslaan, kunnen we altijd details over aankopen voor je terug zoeken. Hierdoor wordt ruilen, retourneren, klantenservice en het geven van productadvies een stuk sneller en gemakkelijker. Hierdoor kan jij dus altijd snel en gemakkelijk worden geholpen, zowel online als in onze winkel.

Tevens is de korting niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen of in samenwerking met (tijdelijke) kortingsacties.

 

Uitgezonderde merken en producten

Een aantal merken en productgroepen zijn (door leveranciersvoorwaarden en algemene afspraken met andere verkooppunten binnen Nederland) uitgezonderd op deze 10% klantenkorting.

Outlet/ sale artikelen 

Tevens is de korting niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen of in samenwerking met (tijdelijke) kortingsacties. 

Artikelgroepen

Nieuwe zadels, gebruikte zadels, lederen rijlaarzen, scheermachines

Merken: 

Petrie
De Niro Boot - Laarzen, Sneakers, Riemen, Spoorriemen
Ariat

Kask
Kep Italia
OneK
GPA
Samshield
Charles Owen
Uvex

Ideal
Back on track
FRA
Kentucky
Ogilvy
Kettner
Geblingt
JUDI
WHIS
Eric le Tixerant
Freejump

NAF
Cavalor
Excellent (Hofman)
Confidence C
LikIt
Kahl's
+ Alle overige supplementen

Lister
Oster
Heiniger

Nieuwe collectie:

 

Equiline

Samshield

Cavalleria Toscana

Animo

PS Of Sweden