Klantenkorting

Bij Drunens Ruiterhuis krijgen klanten altijd 10% klantenkorting op bijna het gehele assortiment.

 

Hoe krijg ik deze korting?

Wanneer je een bestelling plaatst op de website van Drunens Ruiterhuis, maak je een account aan (of je plaatst de bestelling als gast). Wanneer je een account aanmaakt, komen je bestelgegevens in ons systeem te staan, zodat wij alles goed en snel kunnen verwerken. Alle klanten met een account, komen in aanmerking voor onze 10% klantenkorting! Wanneer je inlogt op onze website, zal de 10% klantenkorting automatisch worden verrekend op de producten op onze webshop. Hierdoor kan jij gemakkelijk profiteren van jouw korting, en zie je direct de juiste prijzen. 

Ook in onze fysieke winkel bieden wij je deze vaste klantenkorting. Wanneer je in onze winkel afrekent, en je de aankoop op je klantenaccount in ons systeem laat zetten, dan wordt de 10% klantenkorting direct voor je verwerkt aan de kassa!

Deze vaste klantenkorting is niet het enige voordeel van het hebben van een Drunens Ruiterhuis klantaccount. Doordat we jouw gegevens en bestelgeschiedenis zorgvuldig opslaan, kunnen we altijd details over aankopen voor je terug zoeken. Hierdoor wordt ruilen, retourneren, klantenservice en het geven van productadvies een stuk sneller en gemakkelijker. Hierdoor kan jij dus altijd snel en gemakkelijk worden geholpen, zowel online als in onze winkel.

 

Uitgezonderde merken en producten

Een aantal merken en productgroepen zijn (door leveranciersvoorwaarden en algemene afspraken met andere verkooppunten binnen Nederland) uitgezonderd op deze 10% klantenkorting:

Laarzen
Petrie
De Niro Boot
Ariat

Zadels
Wintec
Childeric
Anatomica
Prestige
Equipe
Albion
Bates
Passier
KN
Euroriding

Helmen
Kask
Kep Italia
Samshield
Charles Owen
Uvex

Overige merken
Ideal
Back on track
FRA
Wellensteyn

Verzorgingsartikelen
NAF
Cavalor
Excellent (Hofman)
Confidence C
Pavo

Scheermachines
Lister
Oster
Heiniger