Drunens Ruiterhuis voorziet als dierspeciaalzaak in essentiële benodigdheden van paarden en dat mogen we blijven doen. Wij zijn geopend voor noodzakelijke reparaties en essentiële paardenbenodigdheden zoals: supplementen, dekens, halsters, hoofdstellen etc.

Twijfel je neem dan contact met ons op, dit kunt u doen via telefoon: 0416 373 782, whatsapp: 06 21659861 of mail: [email protected]

Ideal

 
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De artikelen van Ideal zijn sterk en robuust, uitstekend afgewerkt, en van hoogwaardige kwaliteit. Door de samenwerking met recreatieve en wedstrijdrijders weten ze precies welke producten je nodig hebt. Elke menner of ruiter ontvangt bij Ideal dus een maximum aan mogelijkheden en gebruikscomfort. Of je nu heerlijk buiten wilt gaan rijden in de bossen, je wedstrijden wilt rijden of je wilt trainen in de binnenbak: Ideal biedt een zeer ruim assortiment aan mensport artikelen van uitstekende kwaliteit. Zo heeft Ideal onder andere tuigen, tuigaccesoires, bitten, menkegels, fournituren, menschorten en handschoenen. Maar ook voor dekens, stalbenodigdheden en men accessoires ben je bij Ideal aan het juiste adres. De keuze uit materialen is ruim en de artikelen zijn vaak ook nog eens beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen. Kan je het artikel wat je zoekt niet vinden? Neem dan zeker contact met ons op en wellicht kunnen wij het voor je bestellen.