Drunens Ruiterhuis voorziet als dierspeciaalzaak in essentiële benodigdheden van paarden en dat mogen we blijven doen. Wij zijn geopend voor noodzakelijke reparaties en essentiële paardenbenodigdheden zoals: supplementen, dekens, halsters, hoofdstellen etc.

Twijfel je neem dan contact met ons op, dit kunt u doen via telefoon: 0416 373 782, whatsapp: 06 21659861 of mail: [email protected]

Back on Track

 
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Paardrijhandschoenen Back on Track
    Paardrijhandschoenen Back on Track
    Vanaf € 67,00
  2. Handschoenen Back on Track
    Handschoenen Back on Track
    Vanaf € 32,50
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De kleding van Back on Track is gemaakt van Welltex materiaal. Welltex is op keramiek gebaseerd textiel wat de lichaamseigen warmte reflecteert. Het mensenlichaam produceert warmte, niet alleen in beweging, maar ook in rust. Normaal gesproken wordt deze warmte van het lichaam naar de omgeving uitgestraald, zonder opgevangen te worden. Dankzij het Welltex materiaal wordt deze warmte geabsorbeerd in de keramische delen van het textiel, waarna de warmte weer wordt terug gestraald naar het lichaam. De warmtegolven reiken niet enkel tot op de huid, maar gaan dieper het lichaam in naar de spieren en weefsels. Op deze manier verminderd het Welltex materiaal spierspanning en kan het bijdragen aan het herstel tijdens een blessure. Bovendien zorgt het materiaal voor soepele gewrichten en stimuleert het de bloedcirculatie. Door de gestimuleerde bloedcirculatie komt er extra zuurstof vrij in de spieren, waardoor spieren sneller herstellen na een inspanning, of bij een blessure. Bovendien zorgt de gestimuleerde bloedsomloop voor extra lichaamswarmte. In de omgekeerde richting werkt dit ook, je krijgt het koud wanneer de bloedsomloop trager verloopt. Dankzij het Welltex materiaal van Back on Track wordt dit voorkomen en blijf je heerlijk warm! Bij ontstekingen werken de Back on Track producten ook nog eens ontstekingsremmend.