Drunens Ruiterhuis voorziet als dierspeciaalzaak in essentiële benodigdheden van paarden en dat mogen we blijven doen. Wij zijn geopend voor noodzakelijke reparaties en essentiële paardenbenodigdheden zoals: supplementen, dekens, halsters, hoofdstellen etc.

Twijfel je neem dan contact met ons op, dit kunt u doen via telefoon: 0416 373 782, whatsapp: 06 21659861 of mail: [email protected]

Personal shopping

drunens

Maak hier uw telefonische personal shopping afspraak

Via ons online aanmeldformulier kun je jezelf aanmelden om een telefonische personal shopping afspraak te maken. De telefonische afspraak zal zijn door middel van een belafspraak of door middel van videobellen dan neemt een van onze medewerkers je mee door de winkel en kan je de artikelen zien. Meld je hieronder aan en kies voor de gewenste datum en tijd. Geef in het extra informatie vak aan of je wilt bellen of videobellen en waar je naar opzoek bent dan kunnen onze medewerkers zich daar alvast op voorbereiden. In het aanmeldformulier wordt gevraagd voor product categorie en is de keuze alleen helmen of laarzen dit is op dit moment niet van toepassing en kan je voor alles bellen.

 

(dd-mm-jjjj)

Voorkeursdatum en tijd