Drunens keuze

Op onze website vind je in iedere productcategorie een aantal producten met een 'Drunens Keuze' label. Maar wat betekenen deze labels?

Het 'Drunens Keuze' label geeft per productcategorie aan welke producten uit deze categorie de favorieten zijn van onze verkoopspecialisten. Een product met het 'Drunens Keuze' label heeft bijvoorbeeld een erg goede prijs-kwaliteit verhouding of een uniek design. Ook is het mogelijk dat de 'Drunens Keuze' producten gelabeld zijn, omdat dit de best verkochte en/of meest populaire producten zijn uit deze productcategorie. 

Het 'Drunens Keuze' label zorgt ervoor dat jij in onze webshop gemakkelijk en snel de beste producten kan vinden. Je hebt de mogelijkheid om alle opties te bekijken, maar als je snel opzoek bent naar een populair product, zijn de 'Drunens Keuze' producten ideaal voor jou! Uiteraard betekent dit niet dat producten zonder dit label minder goed zijn. Iedere ruiter, ieder paard, ieder probleem en iedere oplossing is uniek. Daarom is het altijd belangrijk goed te kijken naar welke producten het beste bij jou en je paard passen. 

Ben jij benieuwd naar waarom een bepaald product bij onze favorieten hoort? Of wil je graag weten welke producten wij specifiek voor jou zouden aanraden? Neem contact op met onze verkoopspecialisten voor meer informatie.