Zondag 25 april en Koningsdag dinsdag 27 april zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00! Wil je graag komen shoppen in de winkel voor helmen, laarzen of kleding?! Dat kan! Maak dan een shopping afspraak dan mag je vrij komen shoppen. Voor paardenbenodigdheden en reparaties hoef je geen afspraak te maken. Maak hier jouw shopping afspraak!

Drunens keuze

Op onze website vind je in iedere productcategorie een aantal producten met een 'Drunens Keuze' label. Maar wat betekenen deze labels?

 

Het Drunens Keuze label geeft per productcategorie aan welke producten uit deze categorie de favorieten zijn van onze verkoopspecialisten. Een product met het Drunens Keuze label heeft bijvoorbeeld een erg goede prijs-kwaliteit verhouding of een uniek design. Ook is het mogelijk dat de Drunens Keuze producten gelabeld zijn omdat dit de best verkochtte, meest populaire producten zijn uit deze productcategorie. 

Het Drunens Keuze label zorgt ervoor dat jij in onze webshop gemakkelijk en snel de beste producten kan vinden. Je hebt de mogelijkheid om alle opties te bekijken, maar als je snel opzoek bent naar een populair product, zijn de Drunens Keuze producten ideaal voor jou! Uiteraard betekent dit niet dat producten zonder dit label, minder goed zijn. Iedere ruiter, ieder paard, ieder probleem en iedere oplossing is uniek. Daarom is het altijd belangrijk goed te kijken naar welke producten het beste bij jou passen. 

Ben jij benieuwd naar waarom een bepaald product bij onze favorieten hoort? Of wil je graag weten welke producten wij specifiek voor jou zouden aanraden? Neem contact op met onze verkoopspecialisten voor meer informatie.