Animo winter 2023

Animo winter 2023

 
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Collectie winter
  Sale 30%
  Shirt Animo Alaska
  Shirt Animo Alaska
  Regular Price € 99,90 As low as € 69,93
 2. Collectie winter
  Paardrijbroek Animo Mael
  Paardrijbroek Animo Mael
  As low as € 239,00
 3. Collectie winter
  Wedstrijdshirt Animo Brats
  Wedstrijdshirt Animo Brats
  As low as € 139,00
 4. Collectie winter
  Sale 30%
  Shirt Animo Dullip
  Shirt Animo Dullip
  Regular Price € 64,00 As low as € 44,80
 5. Collectie winter
  Paardrijbroek Animo Naily Full Grip
  Paardrijbroek Animo Naily Full Grip
  As low as € 249,00
 6. Collectie winter
  Sale 30%
  Pet Animo Verona
  Pet Animo Verona
  Regular Price € 35,00 As low as € 24,50
per pagina

Bij Drunens Ruiterhuis shop je snel en gemakkelijk de mooiste items uit de Animo wintercollectie 2023/2024!

  

Het paard ''Animo'' werd wereldberoemd door zijn opmerkelijke optreden tijdens de Olympische Spelen in Barcelona 1992 onder de ruiter Morten Aasen. Hij blonk uit door zijn fantastische instelling, enorme vechtlust, voorzichtigheid en springvermogen. Animo staat wereldwijd op nummer 8 op de laatste World Breeding Rankings. Op dit succesvolle springpaard, is het paardensportmerk Animo Italia gebaseerd.

 

Het merk Animo is elegant, creatief, vooruitstrevend en innovatief. Het Italiaanse merk Animo Italia speelt optimaal in op hedendaagse behoeften van ruiters. Kernwaarden zoals maximale beweegbaarheid en ultiem comfort worden hoog geacht. De paardrijkleding van Animo is niet enkel te herkennen aan de vooruitstrevende en geavanceerde technologieën, maar ook aan de levendige en kleurrijke collecties; de typische Italiaanse expressie en charme.

 

Voor de paardrijkleding van Animo wordt gebruik gemaakt van buitengewoon elastische stoffen, om de ruiter vrij te laten in de beweging. Daarnaast draagt de combinatie van de materialen bij aan een constante regeling van de lichaamstemperatuur. Dit beschermt je dus zowel tegen warmte als tegen kou. Dankzij de toevoeging van zilverdraad in de gebruikte stoffen, zijn het grote aantal ionen in staat om de bacteriëngroei te remmen. Deze bacteriën zijn de hoofdoorzaak van vieze lichaamsgeurtjes. Transpiratie en lichaamsvocht wordt door de kleding naar buiten getransporteerd. Dat geeft de ruiter een aangenaam en fris gevoel. De Animo rijshirts, Animo jasjes, Animo wedstrijdkleding en alle andere Animo paardrijkleding helpt je hiermee om optimaal te kunnen presteren!

 

Animo wedstrijdjas, wedstrijdshirt of paardrijbroek kopen?

Animo biedt diverse variaties aan in o.a. wedstrijdjassen, wedstrijdshirts, rijbroeken en nog veel meer. Daarnaast bieden zij kwalitatief hoogwaardige rijkleding voor de man, vrouw en kinderen.

 

Bekijk het volledige assortiment van Animo bij Drunens Ruiterhuis Online of in onze winkel.