PK winter 2023

PK winter 2023

PK winter 2023
 
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bij Drunens Ruiterhuis shop je snel en gemakkelijk de mooiste items uit de PK wintercollectie 2023/2024!

 

Het merk PK International Sportswear is kleurrijk, sportief, uitdagend en vooral leuk. Hierdoor is PK een merk waar je niet omheen kan. PK Sportswear werd opgericht in 2000 en biedt twee collecties per jaar met jassen, fijne sweaters, t-shirts van technische materiaal, stoere polo's, rijbroeken met leuke prints & details en hippe sokken, aanvullend hebben we ook een basiscollectie. De items van PK Sportswear zijn rijk aan details, verrassend en functioneel. Het merk is innovatief met een frisse uitstraling, gewaagde en zelfverzekerde sportkleding voor een ieder.

 

Naast de wereld van het paard, zijn we ook op de skipistes terug te vinden met een net zo leuke collectie voor boven de latten en onder de helm, maar je ziet PK Sportswear ook op de tennisbaan, fitness en het hockeyveld. Aandacht voor detail, goede pasvorm, modieuze en technische stoffen maken dit Nederlandse merk een van de toonaangevende hippische labels.

 

PK paardrijbroek kopen?

Door de kleurrijke, sportieve, uitdagende en vooral leuke items, is PK International een ruitersport merk waar je niet omheen kan. PK International onderscheid zich door aandacht voor detail, goede pasvorm, modieuze en het gebruik van technische stoffen. PK Sportswear biedt diverse variaties aan in o.a. vesten, shirts en paardrijbroeken.

 

Bekijk het volledige assortiment van PK International Sportswear bij Drunens Ruiterhuis online of in onze winkel.