Animo winter 2022

Animo winter 2022

Animo winter 2022
 
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Shirt Animo Aureo
  Shirt Animo Aureo
  As low as € 119,00
 2. Shirt Animo Boeing 22X
  Shirt Animo Boeing 22X
  As low as € 124,95
 3. Shirt Animo Boston Turtleneck
  Shirt Animo Boston Turtleneck
  As low as € 88,00
 4. Paardrijbroek Animo Nuka full grip
  Paardrijbroek Animo Nuka full grip
  As low as € 239,00
 5. Shirt Animo Balsa
  Shirt Animo Balsa
  As low as € 119,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Drunens Ruiterhuis shop je snel en gemakkelijk de mooiste items uit de Animo wintercollectie 2022/2023!

 

 

Het paard ''Animo'' werd wereldberoemd door zijn opmerkelijke optreden tijdens de Olympische Spelen in Barcelona 1992 onder de ruiter Morten Aasen. Hij blonk uit door zijn fantastische instelling, enorme vechtlust, voorzichtigheid en springvermogen. Animo staat wereldwijd op nummer 8 op de laatste World Breeding Rankings. Op dit succesvolle springpaard, is het paardensportmerk Animo Italia gebaseerd.

 

Het merk Animo is elegant, creatief, vooruitstrevend en innovatief. Het Italiaanse merk Animo Italia speelt optimaal in op hedendaagse behoeften van ruiters. Kernwaarden zoals maximale beweegbaarheid en ultiem comfort worden hoog geacht. De paardrijkleding van Animo is niet enkel te herkennen aan de vooruitstrevende en geavanceerde technologieën, maar ook aan de levendige en kleurrijke collecties; de typische Italiaanse expressie en charme.

 

Voor de paardrijkleding van Animo wordt gebruik gemaakt van buitengewoon elastische stoffen, om de ruiter vrij te laten in de beweging. Daarnaast draagt de combinatie van de materialen bij aan een constante regeling van de lichaamstemperatuur. Dit beschermt je dus zowel tegen warmte als tegen kou. Dankzij de toevoeging van zilverdraad in de gebruikte stoffen, zijn het grote aantal ionen in staat om de bacteriëngroei te remmen. Deze bacteriën zijn de hoofdoorzaak van vieze lichaamsgeurtjes. Transpiratie en lichaamsvocht wordt door de kleding naar buiten getransporteerd. Dat geeft de ruiter een aangenaam en fris gevoel. De Animo rijshirts, Animo jasjes, Animo wedstrijdkleding en alle andere Animo paardrijkleding helpt je hiermee om optimaal te kunnen presteren!

 

Animo wedstrijdjas, wedstrijdshirt of paardrijbroek kopen?

Animo biedt diverse variaties aan in o.a. wedstrijdjassen, wedstrijdshirts, rijbroeken en nog veel meer. Daarnaast bieden zij kwalitatief hoogwaardige rijkleding voor de man, vrouw en kinderen.

 

Bekijk het volledige assortiment van Animo bij Drunens Ruiterhuis Online of in onze winkel.