Vier samen met ons het 50 jarig bestaan van Drunens Ruiterhuis!

Zomersluiting De Niro Italië! Bestel vóór 30 juni nog jouw rijlaarzen zodat ze voor de zomersluiting nog verstuurd worden! 

Live stream Bridle Flex Fit 28 mei 19 uur. Kijk mee en ontdek alles over Passier hoofdstellen.

Ontdek het ultieme comfort en stijl met het unieke Aulion zadel!

Ontdek het ultieme comfort en stijl met het unieke Aulion zadel!

Ben je op zoek naar een zadel dat niet alleen comfort biedt, maar ook jouw rijervaring naar een hoger niveau tilt? Dan is het Aulion zadel precies wat je nodig hebt! Dit innovatieve zadel combineert hoogwaardige materialen met een ergonomisch ontwerp voor een ongeëvenaarde rijervaring. Volledig op maat vervaardigd. En compleet in Frankrijk gemaakt van het mooiste Franse leder.

Het Aulion zadel is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Met zijn zachte, maar toch ondersteunende padding, biedt het zadel een ongeëvenaard niveau. Omdat het zadel voor jou en je paard op maat wordt gemaakt, zorgt het voor een perfecte pasvorm, waardoor zowel jij als je paard optimaal kunnen presteren.

Enkel geschikt voor ruiters met de allerhoogste eisen. Wacht niet langer en ervaar zelf het verschil dat het Aulion zadel kan maken in jouw rijervaring. Maak vandaag nog een afspraak om dit zadel te testen en geef jezelf en je paard het comfort en de stijl die jullie verdienen!

Maak hier een afspraak om het Aulion zadel te proberen

Lees hier meer over het Aulion zadel 

Lees hier meer over onze Fylosofie

Lees hier over het 100% op maat maken van jouw zadel