GPA: prachtige ontwerpen en optimale bescherming

GPA: prachtige ontwerpen en optimale bescherming

Afgelopen maand hebben onze medewerkers een cursus gehad over de rijhelmen van GPA. Deze prachtige rijhelmen zijn vanaf nu bij ons in de winkel en online verkrijgbaar. Wij zijn FAN!

  • Prachtige ontwerpen voor zowel heren als dames
  • Optimale ventilatie en bescherming
  • Oneindig veel betaalbare customize opties
  • Snelle levertijden en uitgebreide service

 

Het bestaan van GPA gaat 50 jaar terug in de tijd, in Frankrijk door o.a. het produceren van F1 helmen. GPA heeft als eerste Europese fabrikant goedgekeurde rijhelmen op de markt gebracht. 

De GPA cap kenmerkt zich door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen in combinatie met veiligheid en optimaal draagcomfort. De strakke klassieke design van de cap, de fijne pasvorm en draagcomfort maken de GPA cap een must have item voor iedere ruiter en amazone in elke discipline van de paardensport.

GPA staat voor veiligheid en maximaal comfort in combinatie met uitstekende ventilatie.

Er zijn verwisselbare en wasbare voeringen verkrijgbaar in verschillende diktes.

Het fijne aan de GPA helmen is, dat deze helemaal naar smaak samen te stellen zijn. Zonder meerprijs kun je de schaal, ventilatie en/of klep kiezen in mat of glans. 

Wil je een eigen helm samenstellen? Bekijk dan eens deze figurator van GPA. Dan zie je dat alle combinatie mogelijk zijn ????

Schaal, ventilatie en roosters zijn in alle RAL (honderden) kleuren te verkrijgen. Nekband, piping en klep zijn er in 21 leerkleuren en de Strass steentjes zijn er in het wit, zwart, rood of blauw.

Je eigen nieuwe GPA helm samenstellen kan al vanaf 28,- euro. Wil je alle denkbare opties (en dat zijn er heel veel!) dan ben je maximaal €280 kwijt. Vrijwel alle opties zijn binnen 2 weken leverbaar.

Er is al een GPA helm vanaf €299 en veel helmen zijn er vanaf maat 52 t/m 63.

Mocht je twijfelen over de veiligheid van jouw GPA helm (door een val of door ouderdom) dan kun je jouw GPA helm gratis (excl. verzendkosten) in Frankrijk laten keuren.

Advies is om jouw helm te passen bij ons of bij een GPA verdeler. Dan weet je zeker dat je de juiste pasvorm aanschaft. Wij kunnen jou helpen met het vinden van de juiste pasvorm.