MAAK KENNIS MET JANNEKE!

MAAK KENNIS MET JANNEKE!

Wie? Janneke

Leeftijd? 23

Functie? Medewerker marketing & e-commerce.

Woont? Berkel-Enschot

Opleiding? HBO Ondernemerschap & Retail management aan Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch

Bucketlist? Ik wil heel graag nog een keer op rondreis door Afrika!

Favoriete DR item? Mijn custom Anatomica S-line zadel

Werkzaam sinds? Juni 2017

Wat zijn jouw dagelijkse bezigheden?
Een groot deel van mijn dagen ben ik bezig met het verwerken en inpakken van webshop bestellingen. Daarnaast ben ik deels verantwoordelijk voor de marketing, en ben ik bezig met de opschoning van de website. Dit houdt in dat ik er zo goed mogelijk voor probeer te zorgen dat alle producten zo duidelijk en volledig mogelijk op de webshop staan, zodat onze klanten alles gemakkelijk kunnen vinden. Daarnaast ben ik geregeld bezig met klantenservice, aan de hand van mails en telefoontjes van klanten.

Wat vind je zo leuk aan het werk bij het Drunens Ruiterhuis?
Ik vind het erg leuk om met zo veel verschillende klanten te spreken. Daarnaast ben ik erg groot fan van alle verschillende custom opties bij onze merken zoals De Niro en Anatomica. Hierdoor zie je dagelijks nieuwe, unieke producten voorbij komen.

Wat zijn jouw hobby’s?
Naast het werken bij Drunens Ruiterhuis ben ik bestuurslid bij R.S.V. De Cavalieren in Berkel-Enschot. Hier ben ik dan ook veel van mijn vrije uren mee bezig. Daarnaast heb ik 3 paarden aan huis staat, die natuurlijk ook wat tijd en energie vergen.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Een lekkere risotto is vrijwel het enige waarvoor je mij ‘snachts kan wakker maken. Voor de rest mag je mij lekker laten slapen!

 

Dilemma’s:

Springen of dressuur?

Pizza of salade?

Equiline of Euro-Star?

Op zondag buitenrijden of op wedstrijd?

Romantische film of horrorfilm?

Feesten of een avondje op de bank?

Koffie of thee?

Warmbloed of koudbloed?